Termelékenység
A kockázat csökkentése
Igazolás
Megfelelés
Mi teljesítünk
Szakértelem
 

When you need to be sure

Az SGS-nél olyan független szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek emberek millióinak az életét változtatják meg világszerte. A világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító szolgáltatásait kínáljuk – bárhol a világon.

Szolgáltatásaink lehetővé teszik minőségének és termelékenységének javítását, kockázatainak csökkentését, a rendeleteknek való megfelelés ellenőrzését és a gyorsabb piacra jutás következtében fenntarthatóbbá válik.

A gépjárműveink és otthonaink működését biztosító energiától kezdve, az asztalunkra kerülő élelmiszeren át a ruhatárunkig nyújtunk valódi megoldásokat. Hírnevünket megalapozó szenvedélyességünk, megbízhatóságunk, vállalkozó szellemünk és innovációnk az, amely segítségével olyan egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani, amelyre nyugodtan támaszkodhat céljai elérése során.

Amikor az Ön által gyártott vagy vásárolt termékekről, szolgáltatásokról van szó, a minőség, a biztonság és a jogszabályi előírásoknak való megfelelés elengedhetetlen. Bármely iparágban és bárhol is végzi tevékenységét, mi rendelkezünk a szükséges információkkal – when you need to be sure.