Képzési portfóliónk

A szervezetek ma számos üzleti és működési kihívással találkoznak. Az olyan külső erők, mint a versenytársak vagy szabályozó szervek további nyomást helyeznek a vállalatokra, amely állandó felkészültséget kíván. Vegye igénybe az SGS Academy képzéseit online vagy személyesen és legyen naprakész!

Tekintse meg márciusban és áprilisban esedékes képzéseink listáját!

Ismerje meg I. féléves képzési naptárunkat!

ISO 14001:2015 Belső Auditor képzés (tantermi)

Március 6-7. - Tantermi képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerkedhet: az életciklus szemlélet  alapú, ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alapgondolatával, a belső audit szerepével a környezetközpontú irányítási rendszer fenntartásában és fejlesztésében, a PDCA ciklus vonatkozásában, a belső auditor szerepével és felelősségi körével a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az ISO 14001:2015 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

 

Célkitűzések

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák az ISO 14001:2015 szabvány szerinti vagy ezzel egyenértékű környezetközpontú irányítási rendszer belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket. A tanfolyam résztvevője megismerheti, hogyan tervezze meg, hajtsa végre és dokumentálja a környezetközpontú irányítási rendszer hatékony belső auditálását, az audit utógondozását az ISO 14001:2015 és  ISO 19011 szabványok előírásainak megfelelően.

 

JELENTKEZÉS

FSSC v5.1 Belső auditor képzés (tantermi)

Március 8-9. - Tantermi képzés

 

Leírás

Azoknak ajánljuk, akik kereskedelmi láncok beszállítói, most tervezik az FSSC22000 rendszer bevezetését vagy már működtetik az élelmiszer-biztonsági rendszerüket, de szeretnék hatékonyabbá tenni.

 

Hallgatóság

Feldolgozó üzemi, raktározási, logisztikai, műszaki szakemberek, minőség ellenőrzésben, minőség biztosításban tevékenykedő munkatársak. Üzemi adminisztrátorok.

 

JELENTKEZÉS

ISO 14971:2020 Orvostechnikai eszközök kockázatmenedzsment képzés (tantermi)

Március 20-21. - Tantermi képzés

 

Leírás

Az orvostechnikai eszközök tervezésének és gyártásának során az MDR jogszabályi követelmények teljesítésének alapját a kockázatirányítás jelenti. A képzés során bemutatjuk az ISO 14971:2020 szabványnak megfelelő kockázatirányítási folyamatra vonatkozó követelményeket esettanulmányokon és gyakorlati feladatokon keresztül.

 

Célkitűzések

Az MDR rendelet és az ISO 13485:2016 szabványok kockázatirányítására vonatkozó követelményeinek összehangolt megismerése az ISO 14971 szabvány tükrében, esettanulmányok és gyakorlatok segítségével.  

 

 

JELENTKEZÉS

IFS Food v7 Belső auditor képzés (tantermi)

Március 22-23. - Tantermi képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az IFS FOOD 7 szabvány szerinti élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének alapelveit, a belső audit szerepét az élelmiszerbiztonság fenntartásában és fejlesztésében, a belső auditor szerepét és felelősségi körét a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az IFS FOOD 7 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

 

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van az IFS szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

 

JELENTKEZÉS

ISO/IEC 27001:2013 CQI/IRCA akkreditált Vezető auditor képzés (tantermi)

Március 27-29. és Április 3-4. - Tantermi képzés

 

Célkitűzések

Tanfolyamainkat olyan oktatók tartják, akik az információbiztonság-irányítási rendszerek tapasztalt szakértői. A képzés célja, hogy az ISO 27001 szabvány szerinti információbiztonsági irányítási rendszerek (ISMS) auditjainak elvégzéséhez szükséges készségeket és ismereteket nyújtson a résztvevőknek.

 

Hallgatóság

Ez az ötnapos tanfolyam lehetőséget biztosít az információbiztonsági szakemberek számára, hogy interaktív környezetben frissítsék tudásukat.
A résztvevők esettanulmányok és szerepjátékok segítségével fejlesztik és gyakorolják és sajáttítják el az auditálás minden fázisára vonatkozó készségeket. 


A képzés magyar nyelven fog zajlani.

JELENTKEZÉS

ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer belső auditor képzés (online)

Március 30-31. - Online képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerkedhet: a folyamat alapú, ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer alapgondolatával, a belső audit szerepével a minőségirányítási rendszer fenntartásában és fejlesztésében, a PDCA ciklus vonatkozásában, a belső auditor szerepével és felelősségi körével a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, a minőségirányítási rendszer ISO 9001:2015 szabvány alapján az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

 

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van ISO 9001 szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, teljes körű minőségirányítási rendszer működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

 

A képzést MS Teams eszköz segítségével tartjuk. Ehhez a résztvevőknek nem kell rendelkezniük MS Teams szoftverrel, mert a rendszer a résztvevő e-mail címe segítségével ad hozzáférést az előadó ICT felületéhez. (Természetesen számítógép és internet hozzáférés szükséges.)

JELENTKEZÉS

ISCC alapozó képzés (gyűjtőpontok)

Április 5. - Online képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az  ISCC szabvány követelményeit, illetve minden olyan fenntartható bioüzemanyag gyártás ISCC specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthanak az ISCC szabványak megfelelő rendszer kiépítésében, működtetésében.

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi fenntartható bioüzemanyag  gyártással kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam a fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállallás megközelítést és az ISCC szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított fenntartható bioüzemanyag irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

A képzést MS Teams eszköz segítségével tartjuk. Ehhez a résztvevőknek nem kell rendelkezniük MS Teams szoftverrel, mert a rendszer a résztvevő e-mail címe segítségével ad hozzáférést az előadó ICT felületéhez. (Természetesen számítógép és internet hozzáférés szükséges.)

JELENTKEZÉS

ISCC alapozó képzés (feldolgozóüzemek)

Április 6. - Online képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az  ISCC szabvány követelményeit, illetve minden olyan fenntartható bioüzemanyag gyártás ISCC specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthatnak az ISCC szabványnak megfelelő rendszer kiépítésében, működtetésében.

 

Célkitűzések

A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  az ISCC szabvány követelményeit, segíteni az üzemanyag gyártás fenntarthatóság irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni az ISCC szabványnak megfelelő irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

A képzést MS Teams eszköz segítségével tartjuk. Ehhez a résztvevőknek nem kell rendelkezniük MS Teams szoftverrel, mert a rendszer a résztvevő e-mail címe segítségével ad hozzáférést az előadó ICT felületéhez. (Természetesen számítógép és internet hozzáférés szükséges.)

JELENTKEZÉS

ISO/IEC 27001:2022 Szabványváltozás képzés

Április 11. - Tantermi képzés

 

Leírás

2022. októberében megjelent az ISO/IEC 27001:2022 szabvány. Egy napos képzésünk során a résztvevők megismerkedhetnek az új szabvány követelményeivel, a változásokkal. Az új szabvány nagy hangsúlyt helyez a vezetésirányítási rendszerek harmonizációjára, illetve az ellenőrzési intézkedések új besorolására, kiegészítve a szervezet által választható intézkedésekre.

Amennyiben 2023. március 31-ig jelentkezik az egy napos szabványváltozás képzésünkre, a képzési díjból 5% Early Bird, csoportos jelentkezés esetén (minimum 3 fő esetén) 10% kedvezményt biztosítunk. A két kedvezmény összevonható, így akár 15% kedvezmény is elérhető. (A kedvezmény utólag, számlázáskor kerül érvényesítésre a leadott jelentkezés alapján!)  Amennyiben a képzésen résztvevő a CQI/IRCA akkreditált ISO/IEC 27001:2022 szabvány szerinti vezető auditor képzésre 2023-ban jelentkezik, akkor a vezető auditori képzés díjából további 10%-os kedvezményben részesítjük.

JELENTKEZÉS

MDR Alapozó képzés (tantermi)

Április 13-14. - Tantermi képzés

 

Leírás

A tanfolyam célja, hogy a leanerek megismerjék és megértsék az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben (MDR) foglalt további követelményeket, valamint a hatályos irányelveket (MDD 93/42/EE) és az ISO 13485:2016 szabványt, beleértve a használt terminológiát és a tanúsítási követelményeket.

A képzés során:

  • Meghatározásra kerülnek az EN ISO 13485:2016 (QMS) és az MDR EU/2017/745 közötti kapcsolatok
  • Bemutatjuk, hogyan változott a terminológia, és hol szükséges az ügyfeleknek további feladatokat végezni a hiányosságok megszüntetése az MDR megfelelősség biztosítására.
  • Meghatározzuk azokat a követelményeket, amelyek a proaktív forgalomba hozatalt követő felügyeletre vonatkoznak
  • Felvázoljuk az MDD-ről az MDR-re való áttérés szakaszait, hogy az ügyfelek egyéni átállási terveket készíthessenek

JELENTKEZÉS

ISO 9001:2015 CQI/IRCA akkreditált Vezető auditor képzés (online)

Április 17-20. és Május 4. - Online képzés

 

Leírás

A képzés célja, hogy a résztvevő elsajátítsa a megfelelő készségeket és ismereteket a minőségirányítási rendszerek (QMS) ISO 9001 követelmények szerinti auditjainak elvégzéséhez. Az ISO 9001 alapelvei kifejezett irányítási rendszert határoznak meg a minőségirányítási rendszerek auditálására, vizsgálatára és folyamatos fejlesztésére.

 

Hallgatóság

Ez az ötnapos tanfolyam lehetőséget biztosít a minőségirányítással foglalkozó szakemberek számára, hogy interaktív és támogató környezetben frissítsék készségeiket. A résztvevők esettanulmányok és szerepjátékok segítségével fejlesztik és gyakorolják az auditálás minden fázisában elsajátított készségeket.


A képzés magyar nyelven fog zajlani. 

Az utolsó napon kötelező a személyes jelenlét.

A képzést Zoom eszköz segítségével tartjuk. Ehhez a résztvevőknek nem kell rendelkezniük Zoom szoftverrel, mert a rendszer a résztvevő e-mail címe segítségével ad hozzáférést az előadó ICT felületéhez. (Természetesen számítógép és internet hozzáférés szükséges.)

 

 

JELENTKEZÉS

ISO 45001:2018 belső auditor képzés (tantermi)

Április 18-19. - Tantermi képzés

 

Célkitűzések

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák az ISO 45001:2018 szabvány szerinti vagy ezzel egyenértékű munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket. A tanfolyam résztvevője megismerheti, hogyan tervezze meg, hajtsa végre és dokumentálja a MEBIR  hatékony belső auditálását, az audit utógondozását az ISO 45001:2018 és  ISO 19011 szabványok előírásainak megfelelően.

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van a BS OHSAS 18001 vagy ISO 45001 szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, MEBIR-t működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

JELENTKEZÉS

Változások az IFS Food szabványban - IFS Food V8 - WORKSHOP (tantermi)

Április 20. - Tantermi képzés

 

Leírás

Meghívott előadó: Győrfi László, Senior Quality Assurance Manager - IFS Management GmbH

  • Változások hátterének megismerése
  • A megváltozott szabványkövetelmények értelmezése és alkalmazása a gyakorlatban
  • Kihívások és lehetőségek

Az új ismeretek és változások mellett lehetőséget biztosítunk az IFS szabvánnyal kapcsolatos kérdések megválaszolására vagy azok megvitatására.

JELENTKEZÉS

IFS Food v7 Belső auditor képzés (online)

Április 24-25. - Online képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az IFS FOOD 7 szabvány szerinti élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének alapelveit, a belső audit szerepét az élelmiszerbiztonság fenntartásában és fejlesztésében, a belső auditor szerepét és felelősségi körét a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az IFS FOOD 7 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

 

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van az IFS szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

A képzést MS Teams eszköz segítségével tartjuk. Ehhez a résztvevőknek nem kell rendelkezniük MS Teams szoftverrel, mert a rendszer a résztvevő e-mail címe segítségével ad hozzáférést az előadó ICT felületéhez. (Természetesen számítógép és internet hozzáférés szükséges.)

JELENTKEZÉS

ISO 50001:2018 Energiairányítási rendszer belső auditor képzés (tantermi)

Április 25-26. - Tantermi képzés

 

Leírás

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerkedhet: az energiahatékonyság, az ISO 50001:2018 szabvány szerinti energiairányítási rendszer alapgondolatával, a belső audit szerepével az energiairányítási rendszer fenntartásában és fejlesztésében, a PDCA ciklus vonatkozásában, a belső auditor szerepével és felelősségi körével a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az ISO 50001:2018 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

Hallgatóság

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van az ISO 50001 szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, energiairányítási rendszert működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

JELENTKEZÉS

Lépjen velünk kapcsolatba!

Üzenet elküldése