Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ellenőriztesse az SGS márkajelzésű dokumentumokat, hogy meggyőződjön hitelességükről és érvényességükről.

Számos tanúsítást és jegyzőkönyvet biztosítunk ügyfeleinknek, hogy az általunk elvégzett ellenőrzések és vizsgálatok eredményeit megerősítsük. Ezenkívül ingyenes dokumentum-hitelesítési szolgáltatást is nyújtunk az SGS márkajelzésű termékekhez, amelyek világosan igazolják, hogy a dokumentum eredeti vagy sem, mielőtt bármely célból felhasználná azt.

Digitális aláírások

A PDF formátumú SGS-dokumetumok védelme és biztonsága érdekében digitális aláírási rendszert vezettünk be. Az Acrobat Reader szoftverben az SGS által digitálisan aláírt PDF fájl egy kék címfeliratot jelenít meg a dokumentum felett, melyen az alábbi szöveg olvasható: 'SGS Document Signed csoport által tanúsítva, SGS Group Management SA, a tanúsítást kiadta a GlobalSign Primary SHA256 CA az Adobe számára'. Amennyiben bármi kételye van, töltse fel az alábbi dokumentumot hitelesítésre.

Küzdelem a hamisítók ellen

Évente több ezer olyan dokumentumot ellenőrzünk, melyeket gyakran használnak üzleti tranzakciók jogszerű támogatására. Bár a legtöbbjük eredeti, van köztük néhány, amelyik nem az.

Amennyiben hamisított dokumentumra akadunk, lépéseket teszünk a körülmények teljesebb kivizsgálására, és azonosítjuk a mögöttük lévő egyéneket vagy szervezeteket. Ezenkívül aktívan felügyeljük a "harmadik fél" weboldalakat és eltávolítjuk azokat a hirdetéseket, amelyek megtévesztőek, vagy hamisan hivatkoznak az SGS-re.

Dokumentum-hitelesítési szolgáltatásunk használatához, kérjük, töltse ki az űrlapot és csatolja a hitelesítésre szánt dokumentumo(ka)t.

Egyetlen dokumentum PDF fájlként, több dokumentum egyetlen zip fájlban, maximális fájlméret 10 MB. 10 MB-nál nagyobb méretű fájl esetében töltse ki a fenti űrlapot, küldje el csatolmány nélkül, keresni fogjuk Önt.