Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vasúti és gördülőállomány ellenőrzési szolgáltatások az SGS-től - a vállalkozások számára független, második vonalbeli ellenőrzési szolgáltatásokat kínálunk a gördülőállományra vagy alkatrészekre.

A maradványérték felmérésétől a tulajdonos nevében a tisztítási, karbantartási vagy javítási szolgáltatásokat kínáló beszállítók hatékonyságának ellenőrzéséig flottatulajdonosok vagy -üzemeltetők számára, vasúti ellenőrzési szolgáltatásaink a meglévő, használatban álló járművek állapotára koncentrálnak. Az ellenőrzések kiterjedhetnek egy adott alkatrészre, rendszerre vagy akár egy egész vonatra, többnyire egy sor megadott kritérium szerint (kor, használat, futott kilométerek), a végén pedig független képet adunk ezek állapotáról és arról, hogy milyen tulajdonságok jellemzik az elvárásokhoz képest.

Vasúti ellenőrzési szolgáltatások

Független, második vonalbeli ellenőrző szolgáltatásokat kínálunk a gyártó saját ellenőrzési folyamatainak kiegészítésére, amelyet második vagy harmadik félként egyaránt végezhetünk. Az ellenőrzés nem csak azt biztosítja, hogy a gyártó elvégezze a megfelelő ellenőrzéseket és szemléket, de tanúsítást is kínál egy mintasorozatra, és azonosít minden esetleges további szabálysértést vagy javítást az egész folyamat során.

A kötelező előírásoknak való megfelelés ellenőrzése mellett sokéves tapasztalatunk van a minőség, a kidolgozás ellenőrzésében és az ügyfél igényeinek való megfelelés területén, különösen az ügyfelek végső ellenőrzései terén.

Gördülőállomány ellenőrzési szolgáltatások

Ugyanakkor a kész járműveknél gyakran már nincsen mód az ellenőrzés által feltárt problémák kijavítására. Ezért az alkatrészek vagy az alrendszer ellenőrzésével - akár a leszállításkor, akár rendszeres időközönként a gyártási ciklus során - időt és pénzt takaríthat meg. Ellenőreink felkínálják Önnek azt a jelentős tapasztalatot, amelyet az alkatrészek ellenőrzésében szereztek a gyártók és a beszállítók telephelyein Európaszerte.

Tudjon meg többet arról, hogy az SGS vasúti ellenőrzési szolgáltatásai hogyan támogathatják vállalkozását.