Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vasúti tanúsítási szolgáltatások az SGS-től - lehetővé tesszük a szervezetek számára, hogy új/továbbfejlesztett gördülőállományt használjanak a vasúti szektorban.

A vasútnál óriási hangsúlyt fektetnek a biztonságra, ami azt jelenti, hogy az ellátási lánc csak akkor kereskedhet, ha eleget tesz az egyre nagyobb számú kötelező és önkéntesen vállalt előírásnak. A szállítás, logisztika és tanúsítás terén szerzett szaktudásunk miatt az SGS az Ön ideális partnere a vasúti és gördülőállomány tanúsításhoz.

Gördülőállomány tanúsítási szolgáltatások

Az új és emelt minőségű gördülőállományt (mozdonyok, utaskocsik, többszörös egységek és vagonok) tanúsíttatni kell a kötelező, bizonyos esetekben pedig az önkéntes előírások szerint is, ahogyan azt a jogszabályok és az ipari előírások megkövetelik. Gördülőállomány tanúsítási tevékenységünket az új európai vasúti irányelvek alapján végezzük, és az EU egész területén, bármilyen ide tartozó projekt számára kiadhatunk olyan tanúsításokat, amelyek igazolják a megfelelést ezekkel az irányelvekkel.

Egyéb vasúti tanúsítási szolgáltatások

Az Önkéntes vasúti tanúsítási programok segítik a minőség és az egyenszilárdság javítását az ellátási lánc teljes hosszában. Ezek a szolgáltatások a gördülőállomány karbantartás és -javítás során szállított alkotórészek és szolgáltatások minőségére valamint a folyamatok szakszerűségére és a résztvevő személyzet szaktudására koncentrálnak.

Többféle program alapján végezzük beszállító cégek értékelését és adunk ki jóváhagyó tanúsítványokat, megerősítve, hogy a beszállítók alkalmasak az adott termék/szolgáltatás nyújtására.

Megbízása alapján az SGS vasúti tanúsítási szolgáltatásaival gondoskodni fog arról, hogy az Ön gördülőállománya, alkatrészei és szolgáltatásai megfeleljenek a jogszabályi előírásoknak.