Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Független szabálybetartási szolgáltatások a vasút számára az SGS-től - biztosítsa a kötelező, önkéntesen vagy szerződésben vállalt kötelezettségek betartását a vasúti szektorban, egy Kijelölt Testület (DeBo) független szabálybetartási szolgáltatásaival.

Ha Ön egy közlekedési vállalkozás, gördülőállomány-vállalat (ROSCO), gyártó, beszállító vagy üzemeltető, számos vasúti előírásnak kell eleget tennie. Kijelölt Testületként (DeBo) nyújtott független szabálybetartási szolgáltatásaink ellenőrzéseket és értékeléseket foglalnak magukba annak biztosítása érdekében, hogy az Ön tervezési, gyártási, karbantartási és üzemeltetési tevékenységei megfelelnek mind a kötelező, mind pedig az önként vagy szerződésben vállalt előírásoknak és szabványoknak.

Miért érdemes az SGS független DeBo szabálybetartási szolgáltatásait választani?

Segítségünkkel Ön:

  • Biztosíthatja, hogy tervezési, gyártási, karbantartási és üzemeltetési tevékenységei megfeleljenek a kötelező, önként vagy szerződésben vállalt kötelezettségeinek
  • Független, második ellenőrzést végeztethet a gyártó saját vizsgálatai folyamataira vonatkozóan
  • A legjobb termék- és folyamat minőség érdekében felderítheti a szabályoktól való eltéréseket, majd javítási és optimalizálási intézkedéseket tehet.

Megbízható független DeBo szabálybetartási szolgáltatások a vasút számára a világ vezető szolgáltatójától

2011-ben megvásároltuk a Correl Rail-t, amely egy vezető, a vasúti szektort ellátó szolgáltató, és az egyetlen olyan teljesen független testület, amelynek az Egyesült Királyságban van a központja. Így ma már az egész vasúti szektort ki tudjuk szolgálni. De ott vagyunk az európai gördülőállomány-tanúsítási gyakorlat fejlesztésének szívében is, mivel részt veszünk a nemzeti bizottságokban, és műszaki titkárságként működünk az Akkreditációs Szervezet Gördülőállomány Vasúti Alcsoportjában.

Globális jelenlétünk révén vasúti értékelő és auditáló szolgáltatásokat tudunk nyújtani Önnek a világ bármely részén, ahol ezekre szükség van a működéséhez.

A Vasúti Biztonsági és Szabványügyi Bizottság Vasúti Beszállítói Jóváhagyó Testületként (RISAB) akkreditált minket.

Független vasúti DeBo szabálybetartási szolgáltatásaink az alábbiakat tartalmazzák:

  • A tervezési, gyártási, karbantartási és üzemeltetési tevékenységek független felmérése, a kötelező, önként vagy szerződésben vállalt kötelezettségeknek való megfelelés megállapítására
  • DeBo szolgáltatások az Egyesült Királyságban (a 2008/EK EU irányelv betartása)
  • Követelménykezelő szolgáltatások, ami magában foglalja a követelmények rögzítését, terjesztését, ellenőrzését és igazolását
  • Tervfelülvizsgálati folyamatmenedzselés

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tudjon meg többet független DeBo vasúti szabálybetartási szolgáltatásainkról.