Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A rendszeres konténervizsgálat elengedhetetlen a szállítmány egyenletes továbbításának fenntartásához.

Az SGS szabványos és egyedi tartálykonténerek, hűtőhajók és dobozos konténerek széles választékát kínálja. A szokásos időszakos vizsgálatokon túl hivatalos szakembereinkből álló világméretű hálózatunk révén olyan egyéb szolgáltatásokat is kínálunk, mint pl. a gázmentes vizsgálatok, a falmosások, a laborelemzések és a biztosítási segítségnyújtás.

Ellenőrzési szolgáltatásaink

 • Rendszeres vizsgálatok
  Biztosítunk rendszeres vizsgálatokat, pl. 2½ és 5 éves vizsgálatokat hordozható UN-tartályokon, valamint IMO I, IMO II és IMO IV tartálykonténereken. A vizsgálaton megfelelőnek bizonyult tartályok igazolást kapnak, amely kimondja, hogy a konténer egy meghatározott ideig továbbra is szolgálatban maradhat.

 • Tartálykonténer, vasúti tartálykocsi és dobozos konténer vizsgálatai
  Hivatalosan elismert szakembereink szokásos és speciális vizsgálatokat is végeznek, pl. üzemi és üzemen kívüli vizsgálatokat, tisztasági ellenőrzéseket és vasúti tartálykocsik esetében Reinheitsschlussel-értékelést is.

 • Hűtőhajó-vizsgálatok
  Rotterdami és antwerpeni irodáink magasan képzett hűtőhajó-felügyelőkkel végzik a hűtőhajók és hűtött szállítmányok ellenőrzését, valamint a hajótest vizsgálatát és biztosítási eseményekkel kapcsolatos vizsgálatokat.

 • Közbenső ömlesztettáru-konténerek (IBC-k) vizsgálata
  Az SGS egyedi szolgáltatást kínál különböző tesztek elvégzésére IBC-ken a helyszínen, mobil bevizsgáló egység használatával. Végezhetünk törvényben megszabott vizsgálatokat és felülhitelesítéseket IBC-vizsgálatok, valamint időszakos vizsgálatok alapján.

 • Speciális vizsgálatok
  Szakértőink az Ön igényei szerint is képesek speciális tesztek alapján meghatározni egy tartálykonténerben és vasúti tartálykocsikban egy adott gáz koncentrációját a beleértve a következőket:
  • Elemző vizsgálatok
  • Harmatpont-vizsgálatok
  • Gázmentes vizsgálatok

Miért az SGS?

Az SGS-nél mindig arra törekszünk, hogy innovatív logisztikai szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk globális hálózatunkon keresztül az olaj- és gázipar számára. Az olajjal és gázzal kapcsolatos széleskörű logisztikai tapasztalatunk és a tengeri szállítás terén szerzett páratlan szakértelmünk révén az Ön igényeihez igazodó rugalmas vizsgálati szolgáltatásokat biztosíthatunk bárhol, ahol Önnek megfelelő.

Tudon meg többet arról, hogy hogyan segíthet Önnek az SGS a tartálykonténerek vizsgálatában.