Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Tengeri hajtómű dinamométer tesztelés az SGS-től – átfogó hajtóműtesztelés specializált tesztcellák széles körével.

Hajtómű-tesztelési szolgáltatásokat kínálunk, hogy segítsük a hajtóművek fejlesztésében, ami által bebizonyíthatja, hogy megfelel a szabályozási követelményeknek, valamint támogatja homologizálási szükségleteit. Specializált hajtómű dinamométer tesztcelláink lehetővé teszik számunkra, hogy sokféle tesztforgatókönyvet és szimulált környezeti feltételt bevezessünk, emellett ezek a tesztcellák különböző hajtóművel működtetett ciklusokhoz is felhasználhatók.

Miért érdemes az SGS hajtómű dinamométer tesztelő szolgáltatásait választania?

Hajtómű dinamométer tesztcelláink hajtómű-kalibrálásra és kibocsátásvizsgálatra is használhatók. Bárminek a vizsgálatára használhatók kisebb méretű kézi hajtóművektől kezdve a nagy teljesítményű gépekig.

Olyan tesztcellákat kínálunk, amelyeket égési levegő hőmérséklet, rugalmas műszerezés, a környezeti feltételek páratlan ellenőrzése és a külső hőmérséklet szimulálásának nyomásellenőrzése jellemez. A tesztcellák számos környezeti tesztfeltételt tesznek lehetővé, beleértve a fenntartható hideg körülményeket, akár -20 C-ig sok lóerős hajtóművek esetében. Teljes tesztmátrixot hajtunk végre egyetlen hajtómű tesztcellában.

Hajtómű dinamométer tesztcelláink a következőkre alkalmasak:

 • Kipufogógáz-kibocsátási tanúsítási teszt az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (US EPA) és a California Air Resources Board szabványaihoz, valamint EK-irányelvekhez
 • A 40 CFR Parts 1065 és az ISO 8178 szabványoknak megfelelő eljárások
 • Hajtómű tájékozódó felmérése és károsanyagkibocsátás-ellenőrző rendszerének fejlesztése
 • Elektronikus ellenőrző rendszer kalibrálása – helyszíni vagy távoli, saját mérnökeinek vagy az SGS kalibráló mérnökeinek segítségével
 • Teljesítmény, nyomaték, kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás mérése
 • Prototípus-hajtóművek kialakítása
 • Hajtóműalkatrész fejlesztése
 • Kezelés utáni alkatrészek kialakítása
 • Rendszerek hitelesítése vagy átalakítása állami vagy szövetségi programokhoz
 • Versenyképes benchmarking
 • Üzemanyag-keverési és adalékanyag-vizsgálatok
 • Tartóssági vizsgálat
 • Cold tesztelés

Tesztelő programjaink egyéni igényekre szabhatók a gyártói előírások vagy az USA szabályozásainak, az EK irányelveknek vagy az ECE szabályozások szabályozási eljárásainak betartása érdekében. A homologizációhoz használhatjuk saját ISO 17025 tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumunkat, vagy tanúsíthatjuk a gyártó laboratóriumában, illetve más, az ISO 17025 előírásainak megfelelő külső gépjármű-vizsgálati létesítményekben végzett teszteket.

Megbízható tengeri hajtómű dinamométer tesztelés a világ vezető szolgáltatójától

A hajtómű tesztcellák világvezető szolgáltatójaként páratlan tesztelési szakértelmet és tapasztalatot kínálunk a szállítmányozási iparágban. Helyi szakértőink több évtizednyi tapasztalattal rendelkeznek átfogó szolgáltatások nyújtásában, hogy megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel most, és tudja meg, hogyan lehetünk az Ön szolgálatára a hajtóműfejlesztés, a megfelelési vizsgálatok és a homologizálás terén.