Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS átfogó körű testreszabott tengerifelfedező szolgáltatásokat kézbesít, amelyek testre szabhatóak, megfelelnek az Ön igényeinek, akármilyen fajtájú is az Ön üzlete, és akárhol is dolgozik.

A tengeri technikai szolgáltatásaink lefedik az olaj rakomány elszállítását: pontos kézbesítés, szárazra práselés, veszteség felügyelet, és kapcsolódó felügyeleti szállítási tevékenységek. A szolgáltatásunk tapasztalt, képzett személyzet által van támogatva, a tengeri háttérben (olaj tartály), vagy valaki aki hagyományos ömlesztett folyadék ellenőrzési háttérrel rendelkezik, és aki részt vett további fejlesztési képzésen.

Miért az SGS?

A specialistákból álló képzett csapatunkkal, és az irodáink világszintű hálózatával, és a létesítményekkel, az SGS partnerként támogatja Önt a tengeri rakomány műveleteinek minden egyes fázisában.

Tudjuk, hogy az erősségünk az embereinkben van, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a lehető legjobb cég összeállításán. A tengeri technikai szolgáltatásunk minden tagja szigorú folyamattal lett kiválasztva, az irodai hálózatunkból, és amely kapcsolatban van egymással egész Európában, és minősítésekkel is rendelkezik, beleértve a veszélyes rakomány jóváhagyást, a Lycost, és az Ellenőrzési Ügynökségek Nemzetközi Szövetségét (IFIA).

Az összes csapattagunk rendelkezik munkatapasztalattal, a tengeri tankerek, vagy a haladó olaj felügyeleti szállítás terén, és Ők egyedileg kerültek kiválasztása, a képességeik keveréke, a képzés, és a veszteségcsökkentésben szerzett tapasztalataik alapján. Ragaszkodunk hozzá, hogy a csapatunkhoz csatlakozó minden egyes tag minimum öt éves tapasztalalttal rendelkezzen a nyer olaj, és további termékek, belelértve a vegyszerek, a bio-üzemanyagok keverése, és az adalékanyagok terén. Ez annyit jelent, hogy Önnek is fel tudjuk ajánlani páratlan szintű tengeri technikai szaktudásunkat az Ön műveleteinek támogatásához.

Az SGS tengeri Felfedező Szolgáltatásokkal biztos lehet benne, hogy biztos kézben van mindne. Tudjon meg többet arról, hogy miként lehetünk segítségére.