Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS elektromos mobilitási (e-mobilitás) szolgáltatásai - tanácsadás, tesztelés, homologizáció és tanúsítás - segítenek az elektromos járműbiztonsági szabványoknak és más iparági előírásoknak való megfelelésben. Röviden, segítünk biztonságos termékeket gyártani és csökkenteni a kártérítési igénybenyújtások kockázatát.

Az ISO/IEC 17025 tanúsítással rendelkező tesztelési és kalibrálási laboratóriumaink az e-mobilitás elektromos autóbiztonsági elemeire összpontosítanak. Ebbe beletartozik a működési biztonság tesztelése, amelyre olyan szabványokat alkalmazunk, mint az ISO 26262 és az IEC 61508, valamint elektromossági, kémiai és mechanikai biztonsági szabványokat. Figyelembe vesszük az akkumulátor biztonság, elektromágneses kompatibilitás (EMC) és homologizációs szempontokat is.

Bármely területen tevékenykedik - infrastruktúra, alkatrészek és rendszerek, információk és kommunikációs technológiák (ICT) és/vagy kész járművek, beleértve a hibrid elektromos járműveket is - hasznosíthatja szakértelmünket, tapasztalatunkat és az egész világra kiterjedő hálózatunkat.

A targoncaakkumulátor tesztelési szolgáltatások és magasfeszültségű energiatároló készülékek, valamint más alkatrészek és kész járművek területén a következőket kínáljuk:

  • Nem megfelelő használatból eredő és működési hibák tesztelése
  • Klímaszimulációk
  • Szállítási tesztek

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel most és tudja meg, hogyan segíthetnek e-mobilitási szolgáltatásaink a szabályozásoknak való megfelelésben és a működési hatékonyság maximalizálásában.