Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Utasszállító és kereskedelmi jármű szolgáltatások az SGS-től - csökkentse a piacra dobási időt és gondoskodjon hatékony jóváhagyási folyamatokról.

A rendszereknek és az alkatrészeknek számos különböző szabványnak meg kell felelniük, hogy járműve típusjóváhagyást kaphasson. Mivel az alkalamzandó jogszabályok különbözők szerte a világon, globális szakértelemre van szüksége egy megbízható szolgáltatótól.

Mi segíthetünk Önnek gondoskodni arról, hogy utasszállító és kereskedelmi járművei megfeleljenek a célpiacain felállított típusjóváhagyáshoz szükséges követelményeknek. Mint a világ vezető vállalata a vizsgálatok, ellenőrzés, igazolás és tanúsítás terén, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakértői hátteret, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínálunk nemzetközi szinten. Ennek eredményeként segíteni tudunk Önnek megfelelni a homologizációs, illetve az OEM követelményeknek - bárhol is működjön a vállalkozása.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma a további tájékoztatásért arról, hogy miként tudunk segíteni Önnek csökkenteni a piacra dobás idejét és gondoskodni a hatékony homologizációs folyamatról.