Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A legújabb technológiák és tapasztalataink alapján az SGS teljes körű megoldásokat nyújt az SGS szakértők által kivitelezett teljes programoktól egészen a meglévő programok működését és minőségét javító támogatásig.

Az SGS mindenre kiterjedő megoldást nyújt az előjegyzési és ütemezési szolgáltatásoktól egészen a vizsgaközpontok felállításáig és üzemeltetéséig, a személyzet képzéséig, elektronikus vizsga nyilvántartási eljárásokig, független automatizált vizsgaeredmény értékelésig és a jogosítvány kiállításig, teljesen átlátható minőségbiztosítási folyamatokkal és kiterjedt menedzsment jelentési rendszerrel, a közintézményekbe vetett bizalom megerősítéséhez.

Az SGS tudásalapú vizsgáztatási szolgáltatásokat nyújt automatizált elméleti felmérések formájában, egy biztonságos és célnak megfelelő környezetben, képzett felügyelők jelenlétében. Létrehozzuk a szükséges kérdés-adatbázist, amely alapján felmérhető a jelölt gyakorlati tudása, megfigyeljük az eredményeket, és javaslatokat teszünk a vizsga feddhetetlenségének fenntartásához szükséges módosításokra.

Az SGS személyre szabott külső képzési kurzusokat nyújt közhivataloknak a gépjárművezető vizsgabiztosok képzéséhez. A képzés célja, a munkatársakkal folytatott nyitott kommunikáció által, a vizsgabiztosok képességei, valamint a közhivatalok szolgáltatásnyújtási eljárásai iránti bizalom erősítése