Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A túlterhelt autóbuszok és teherautók veszélyt jelenthetnek a közlekedés biztonságára, az utak, az infrastruktúra, így a hidak és épületek idő előtti károsodását okozhatják. Mindezek pedig növelik az utak karbantartási, építési és fejlesztési költségeit, a hozzájuk kapcsolódó munka és anyagárak növelésével együtt.

Napjainkban egyes útépítők csak megfelelő tengelyterhelési szabályozás alkalmazása esetén vállalnak garanciát az általuk épített útra. Bizonyos országokban a járműméréseket gyakran korrupt vagy a kereskedelmet akadályozó módon végzik, különösen a nagyobb kereskedelmi útvonalakon. Az SGS tengelyterhelés-ellenőrzési szolgáltatásai a járműmérési eljárásokkal és tanácsadási szolgáltatásokkal együtt a kormányzatoknak és hivataloknak (elsőrendű, másodrendű, harmadrendű és városi utakon) olyan független szakértelmet és biztosítékot nyújt, amellyel azonosíthatók a túlterhelten közlekedő autóbuszok és teherautók, növelhető a közlekedés biztonsága és tervezhetőbbé válnak az útépítési és infrastruktúra-fejlesztési programok. Tanácsadási és irányítási szolgáltatásaink egy egységes irányelv, szabályozás és alkalmazási segítséget nyújtanak, a legújabb információkkal és technológiákkal ötvözve. Az adott környezethez igazított tengelyterhelés-ellenőrzési központok 'zöld pont' kialakításától egészen a meglévő mérőállomások és eljárások a legjobb gyakorlatnak megfelelő szintre emeléséig.

Szolgáltatásaink a rögzített mérőállomásoktól és mérlegektől egészen a mobil, a nap 24 órájában rendelkezésre álló szolgáltatásokig terjednek.

Az SGS segíthet a rögzített vagy mobil mérlegek beüzemelésében, a mérési pontok alkalmazottainak képzésében az olyan belépési pontokon, mint kikötők és határátkelők, valamint a különböző stratégiai pontokon a fő és mellékutakon, különösen a nagyobb kereskedelmi útvonalak mentén. A járműmérési szolgáltatások akkor is rendkívül hasznosak lehetnek, amikor a teherautók elhagyják a gyárat vagy raktárat, a rakománykezelési berendezések biztonságos használatához, valamint a vámügyintézéshez. Mérési eljárásokat és mérlegeket, szintmérő berendezéseket, stb. biztosítunk

Egytengelyű súlymérők, többtengelyű súlymérők, mozgás közbeni súlymérés (alacsony és magas sebességen), pontos mérési adatrögzítés a CCTV-n, adatintegritás és továbbítás az ügyfél szerverére vagy adatközpontjába.

Megragadjuk az alkalmat, és ellenőrizzük az országazonosítót, a jármű regisztrációt, a forgalmi engedélyt, szállítási engedélyt és vezetői engedélyt.

  • Legyen az SGS partnere és biztos lehet benne, hogy:
  • A legmodernebb és legmegfelelőbb statikus és modern mérőeszközöket, tesztberendezéseket és módszereket alkalmazza
  • A működéshez hatékony IT infrastruktúrát használhat
  • Képzési és menedzsment programokat alkalmazhat

Nyilvános kommunikációs rendszert használhat és kezelhetÁltalában a jármű tengelyterhelés-ellenőrzési programot jelentő területekre összpontosítanak, majd kiterjednek a járműpark további elemeire is.