Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tudatában van a legmagasabb elvárások szerint képzett járműmérési szakértők fontosságának.

Mert tudjuk, hogy az alkalmazottak a legfontosabb erőforrás, képzéseket biztosítunk az ellenőrök számára, amelyekkel biztos lehet abban, hogy saját szakértői ugyanolyan magas elvárásoknak megfelelően végzik el az ellenőrzéseket, mint az SGS független szakértői.

Azt is tudjuk, hogy nem létezik olyan megoldás, amely minden ügyfél igényének megfelelne. Ezért a járműmérési képzési programjaink a képzési igények előzetes felmérésével kezdődnek, és a jogi előírásoknak és szabályozásoknak való megfelelőség ellenőrzésével folytatódnak. Emellett az ellenőröknek rendelkezniük kell az ellenőrző szoftver használatához szükséges technikai és kommunikációs képességekkel.

A képzések megszervezése egy hosszú folyamat: A menedzsment minden évben elkészíti az alkalmazottak képzési programját. Az osztályok vezetősége egy megfelelően dokumentált eljárás során azonosítja a képzési szükségleteket. A képzéseken résztvevő alkalmazottak bizonyítványt kapnak és egy képzési jelentést írnak az osztály menedzserének, amelynek alapján értékelik a teljesítményt és a képzés hatékonyságát.

Képzési programjainkat úgy építjük fel, hogy az a munka keretén belül végzett képzést is magában foglalja, így azok is követhetik a folyamatot, akik nem vesznek részt a képzésen. Fontosnak tartjuk, hogy a képzett alkalmazottak útmutatást nyújtsanak az új, vagy kevésbé tapasztalt alkalmazottaknak.

 • Műszaki jártasság
  A képzésen résztvevő alkalmazottnak tudnia kell használni a számítógépet és megfelelően ismernie kell az aktuális munkakörén belül érvényes eljárásokat.

 • Kommunikációs képességek
  A tengelyterhelés-ellenőrzési program alkalmazása során a képzés résztvevőinek be kell tudni mutatni a program előnyeit és működési elveit a munkatársaiknak.

  A következő képzés felruházza a résztvevőket a jármű műszaki vizsgáztatási program során alkalmazott speciális szoftver használatához szükséges tudással. A résztvevők bizonyítványt kapnak a képzési kurzus elvégzéséről és visszajelzést adhatnak a képző szervnek a képzési program minőségéről.

 • Integritás
  Képzésünk egyik alapja a becsületesség és integritás hangsúlyozása a gépjárművezető és a forgalomban résztvevő további szereplők biztonságát illetően, illetve a törvényes előírásoknak megfelelő szállítás biztosításában.

 • Az eredmény
  Az SGS több mint egy évszázados független ellenőrzési, tanúsítási és vizsgálati tapasztalatainak továbbadásával képzési csomagjaink piaci előnyt biztosítanak vállalata számára a versenytársakkal szemben.