Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tudatában van annak, hogy a kifogástalan adatkezelés mennyire fontos szerepet játszik a tengelyterhelés-ellenőrzési programok alkalmazásában.

A közlekedési biztonság, valamint az országutak állapotának védelme érdekében létfontosságú, hogy a programot megalapozó technológiával pontos méréseket végezhessünk, a megfelelő bírságokat vessük ki az előírásoknak nem megfelelő járművekre, pontos és biztonságos, valós idejű jelentést és elemzést lehetővé tévő programot alkalmazzunk.

A kormányoknak adatkezelési megoldásokat nyújtunk, amelyekkel kezelhetik tengelyterhelés-szabályozási programjaikat, és amelyek a következőkből állhatnak:

  • A legmodernebb számítógépes tengelyterhelés-mérések
  • A járművek súlyának pontos mérése, szükség esetén a megfelelő szankció alkalmazása
  • Biztonságos és pontos adatbázis a szabálybetartási program alátámasztására
  • Megbízható programkezelési folyamatok a központosított súlyterhelési programokhoz
  • Megbízható programkezelési és alkalmazási folyamatok a nem központosított programokhoz
  • Integrált adatkezelési megoldás, amely tartalmazza és több kormányhivatal rendelkezésére bocsátja az országazonosítót, járműregisztrációt, forgalombahelyezési nyilvántartást, szállítási engedélyeket, vezetői engedélyeket

Az SGS adatkezelési rendszerek a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfelelnek, a biztonságos rendszerekhez csak az illetékes, megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkező személyek férhetnek hozzá. A rendszer eléggé rugalmas ahhoz, hogy nem csak az információk begyűjtésére, hanem a túlterhelt járművekre kiszabott bírságok, valamint a megfelelő járműveknek kiadott tanúsítványok kezelésére is alkalmas legyen. Ezen kívül rendszerünk rendszeres jelentéseket, valamint a program fejlesztésének és sikerének elemzését is elkészíti.

Világszerte több kormány élvezi az elkötelezett adatkezelési szakértőinkkel való együttműködés nyújtotta előnyöket. Több mint 125 év független ellenőrzési, tanúsítási és vizsgálati tapasztalatunknak köszönhetően az SGS a lehető legmegbízhatóbb partner a kormányzati programok alkalmazásában.