Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Kereskedelmi tevékenységek elősegítése, forgalombiztonság növelése, útkarbantartási költségek csökkentése, úthasználati és jármű üzemeltetési költségek csökkentése az SGS tengelyterhelés-ellenőrzési és kezelési szolgáltatásaival.Járművei megfelelnek a helyi szabályozásnak?

Tudja meg a választ - az SGS jármű tengelyterhelés-ellenőrzési szolgáltatásaival!Az SGS-sel elkerülheti a túlterhelt teherautók által okozott károkat.

Úthálózata hosszabb ideig őrzi meg állapotát, a helyi és nemzeti kormányzati útkarbantartási költségek csökkennek, csökken a túlterhelt teherautók által okozott balesetek száma, így a gyalogosok és a forgalom egyéb résztvevői biztonságosabban közlekedhetnek.A területen szerzett világszintű tapasztalataink révén, a korábbi munkáink során megszerzett tudás alapján biztonságosan alkalmazhatjuk tengelyterhelés-ellenőrzési programjait.

Hatékony kezelési megoldást alkalmazunk az aktuális problémák megoldására, hatékony és intelligens adatelemzési rendszert használunk a területen érvényes tengelyterhelési szabályozás érvényesítésére.

Az ellenőrzés, vizsgálat és tanúsítás terén világvezető vállalatként, páratlan pontosságot, kiemelkedően tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínálunk szerte a világon.