Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ahhoz, hogy az ügyfelek bizalommal kezeljék a sebességkorlátozási előírásokat, fontos, hogy a hatóságok bizonyítottan pontos és megbízható ellenőrzési technológiákat alkalmazzanak.

A sebességmérő készülék SGS általi tanúsításával független szakértő által vizsgáltathatja be a mérési technológiát, és a világ vezető ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatójának elismervényével rendelkezhet.

Tanúsítási eljárásunk számos különböző sebességmérő-ellenőrzési módszert alkalmaz:

  • Érzékelő ellenőrzés: Ellenőrizzük, hogy a sebességmérő járműérzékelői a gyártó által meghatározott működési feltételeknek megfelelően üzemelnek-e.
  • Pontos sebességmérés: A technológia pontosságának ellenőrzéséhez a sebességmérő által mért sebességeket összehasonlítjuk a helyi standardok szerint kalibrált független sebességmérő eszköz által mért értékekkel.
  • A sebességérzékelés pontossága: Ellenőrizzük a sebességmérő nagy forgalomban végzett sebességmérési képességeit.
  • Kalibrálási szolgáltatások: Kalibráljuk a sebességmérő készülékeit a nemzeti előírásoknak való megfelelés biztosítására.
  • Forgalmi jelzőkészülék-ellenőrzés: Ellenőrizzük a forgalmi jelzőlámparendszer működését különböző forgalmi jelzőrendszer-meghibásodás, valamint rendes körülmények közötti működés esetében.
  • Típusbizonyítvány: Jóváhagyási bizonyítványt állítunk ki azokról a berendezésekről, amelyek megfelelően működnek, beleértve az elektromágneses kompatibilitást, környezeti hatásokat, jármű interferenciát, valamint elektromos biztonsági tesztelést.
  • Hibakeresés: Kivizsgáljuk a sebességmérő rendszereknél jelentett eltéréseket.

Célunk, hogy független jóváhagyással erősítsük a sebességkorlátozási programok megbízhatóságát. Az ellenőrzési, tesztelési és tanúsítási szolgáltatások terén szerzett több mint egy évszázados tapasztalatunk alapján biztosak vagyunk abban, hogy sok más korábbi ügyfelünkhöz hasonlóan, az Ön rendszerének megbízhatóságát is sikeresen erősíthetjük.