Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS forgalmi rendszer programjai közlekedésbiztonsági rendszerek és sebességmérő készülékek, például közlekedési jelzőrendszerek és radar, alkalmazásához szükséges szolgáltatásokat nyújtanak.

A végrehajtási technológiák pontosságának és megbízhatóságának biztosítása kulcsfontosságú kérdés. Pontosan meg kell felelnie az országos előírásoknak és erősítenie kell az alkalmazott program iránti bizalmat.

Kalibrálási szolgáltatások

Kalibrálási szolgáltatásokat is nyújtunk sebességmérő készülékekhez.

  • Közlekedési jelzőrendszer vizsgálat - megvizsgáljuk a közlekedési jelzőrendszerek teljesítményét és pontos működését egy jelzésszabályozó szimulátorral és kalibrált időzítési rendszerrel. Összehasonlítjuk a rendszer fázis idejeit egy független időzítőkészülék által mért értékekkel. A rendszer teljesítményét sorozatos közlekedési jelzőrendszer-meghibásodási esetben is felmérjük
  • Típusjóváhagyások - a közlekedésbiztonsági rendszerek típusbiztonsági jóváhagyási vizsgálatait is elvégezzük. Emellett elektromágneses kompatibilitási, környezeti, jármű interferencia és elektromos biztonsági teszteléseket is végzünk a jóváhagyási folyamat részeként.
  • Hibaazonosítási szolgáltatások - bevizsgáljuk és elemezzük a kamera rendszereknél jelzett hibás működéseket

Az SGS a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata. Biztosítjuk a forgalomkezelési megoldások pontosságát és megbízhatóságát, ellátjuk a belső, valamint külső, a rendszer hibamentességének bizonyítási eljárásához szükséges jelentésekkel és dokumentációval.