Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A szabályozó szervek és hivatalok felelőssége a taxik helyi törvényeknek megfelelő működtetése. Ehhez hozzátartozik a taxiórák megfelelő kalibrálása.

Világvezető vizsgáló, kalibráló és tanúsító vállalatként, az SGS rendelkezik a szükséges eszközökkel és lehetőségekkel a taxik megfelelő díjszabásának ellenőrzésére.

Szakképzett ellenőreink mérőeszköz tesztelést végeznek, ellenőrizve a sebesség, a távolság és az idő beállítását. Az adott földrajzi területen felállíthatunk egy vagy több vizsgálópontot és biztosíthatjuk a szükséges eszközöket és személyzetet a vizsgálatok pontos és késedelem nélküli elvégzéséhez.

A taxiórákra vonatkozó információkat egyetlen egységes központi adatbázisba gyűjtjük. A kapott információk segítségével eleget tehet a szabályozó szervek követelményeinek, és ellenőrizheti az engedéllyel rendelkező viteldíjmérő beszállítók megfelelőségét. Egy, a vonatkozó előírásoknak minden tekintetben megfelelő flotta biztosítja a szabályozó hatóságot afelől, hogy a felhasználók biztonságosan, kényelmesen utaznak és a jóváhagyott tarifáknak megfelelő díjakat számláznak ki részükre.

Az SGS jelentős tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a vezetők ellenőrzése és a gépjárművek vizsgálata terén. A vezetőkre és a flottára vonatkozó jelentős, minőségi információk, megfelelőségi adatok és az adott trendek elemzésének előnyeit élvezheti.