Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Akár magánszemély, akár közintézmény, az SGS segítségével biztosíthatja vezetői megfelelő képzettségét és a járművek helyes regisztrációját

A vezető vizsgáztatási és járműregisztrációs szolgáltatásainkkal segíthetünk a vonatkozó szabályozásoknak való megfelelésben. Saját megoldásunkkal, amely bármely hivatalos előírásnak megfelelően igazítható, egy olyan programot alkalmazhat, amely biztosítja a vezetők megfelelő képzettségét, ellenőrzését és a járművek regisztrált üzembentartóinak megfelelő nyilvántartását. Ez azonban csak az egyik lehetséges megoldás. Az SGS-sel biztos lehet abban, hogy az összes ellenőrzési és regisztrációs eljárást helyesen végezzük el.

Mint az ellenőrzés, vizsgálat és tanúsítás terén világvezető vállalat, páratlan pontosságot, kiemelkedően tapasztalt szakembereket és a legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínáljuk szerte a világon.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesebben bemutathassuk gépjárművezető vizsgáztatási és járműregisztrációs szolgáltatásainkat.