Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A műszaki biztonsági ellenőrzési programok független kivitelezőjeként az SGS a flottatulajdonosoknak megoldásokat kínál a gépjárművek károsanyag-kibocsátásának szabályozására és ellenőrzésére.

A cél a következők csökkentése:

  • A jármű károsanyag-kibocsátása: a jól beállított motor azt jelenti, hogy az égés is hatékonyabban zajlik, így kevesebb káros kipufogógáz kerül a levegőbe, emellett alacsonyabb a fogyasztás és a motor kevésbé van igénybe véve
  • Zajok: a kilyukadt kipufogók és az előírttól eltérő kürtök a zaj legjelentősebb okozói
  • Szagok: a benzin és a dízel olajok szagának oka általában az átlyukadt tartály és csövek
  • Vizuális zavarótényezők: a fokozott füstkibocsátást általában a régi vagy nem megfelelően beállított motorok okozzák

A motoros járművek kibocsátásának jelentős légszennyező és környezetszennyező tényezőként való felismerésének következtében az illetékes hatóságok igyekeztek módot találni a kibocsátások szabályozására és a járműflották teljesítményének ellenőrzésére. A kibocsátási szabványoknak való megfelelést előíró nemzetközi nyomás, a tiszta levegőre vonatkozó előírások, valamint a járművek számának folyamatos emelkedése a kibocsátás-szabályozási programok elfogadásához vezetett.

Az SGS autóipari üzletága kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a járműellenőrzési programok és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások kidolgozásában és alkalmazásában, kis és nagy flották esetében egyaránt. Sikeres kötelező vizsgáztatási programokat dolgoztunk ki különböző országok számára, négy kontinensen. Minden ilyen program személyre szabott, egyben ötvözi az SGS nemzetközi tapasztalatát, helyi piacokra vonatkozó alapos tudását és az egyéni piaci követelményekre, keresletre és feltételekre vonatkozó ismereteit.

Járműellenőrzési hálózati alkalmazásaink, teljes modernizációs (létesítmények, berendezések és személyzet) programjaink, a kötelező vizsgáztatási programok magánosításában elért eredményeink és teljesítményeink széles körben elismertek. Széles körű szolgáltatásainknak és mindenre kiterjedő szakértelmünknek köszönhetően az SGS megbízásával élvezheti a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhető és a legjobb globális gyakorlat által nyújtott előnyöket .