Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vállalkozások országos előírásoknak való megfelelését ellenőrző kötelező vizsgáztatásoknak a minőségszabályozás és a minőségellenőrzés részévé kell válniuk.

Felismerve, hogy univerzális megoldás nem létezik, az SGS rugalmas minőségellenőrzési programot kínál, amely a helyi igényeknek megfelelően módosítható. 

Minőségellenőrzés

A minőségellenőrzési eljárások egyik legfontosabb eleme az alkalmazottak felmérése, amely biztosítja az ügyfelek és a jogi követelmények által előírt megfelelő szolgáltatások nyújtását. Ellenőrzéseink során azonosítjuk a kötelező műszaki vizsgáztatási programok végrehajtásának aktuális vagy potenciális gyengeségeit, így az ellenőrző csapat:

  • Időben válaszolhat az ügyfél munkafolyamatában bekövetkező változásokra
  • Gyorsan alkalmazkodhat a törvényi előírásokban bekövetkező módosításokhoz, például az adminisztratív eljárások módosításához

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási ellenőrzéseink kiemelik azokat a képzési szükségleteket, amelyekkel javítható az ellenőrzési folyamat és képzési programokat is szervezünk, akár helyben, akár külső helyszínen, a következő témákban:

  • Ellenőrzési kritériumok
  • IT rendszer frissítések
  • Adminisztratív eljárások

Jelentéseket készítünk a berendezések karbantartásáról és kalibrálásáról, így biztos lehet abban, hogy az ellenőrök tudását és munkáját pontos és hatékony technológiai eszközök egészítik ki.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma és tudja meg, hogyan tervezhetünk és hajthatunk végre az igényeinek megfelelő ellenőrzési programot. Alkalmazottaink ugyanolyan magas szinten képzettek és értékeltek mint azok, akiket ellenőrzünk, így biztos lehet abban, hogy világszínvonalú szolgáltatásban lesz része.