Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A jármű és autóvezető vizsgáló programok terén nyert széleskörű tapasztalatainknak köszönhetően az SGS ideális megoldást nyújt a járműellenőrzési és gépjárművezető vizsgáló programok alkalmazásához kapcsolódó kommunikációban.

Az emberek eltérően reagálnak a változásokra, de minél jobban tájékozottak a változások okait és hatásait illetően, annál gyorsabban fogadják el azokat. Ezért ajánljuk a Köztájékoztatási és Oktatási Szolgáltatásunkat, amellyel növelheti az útbiztonságra vonatkozó tájékozottságot.

Egy köztájékoztatási kampány általában a szokásos médiák bevonásával történik: speciális weboldal, sajtó, plakátok, rádió, televízió, közvetlen levelezés és az ellenőrzési központokban elhelyezett tájékoztató anyagok. A felhasznált média források azonban attól is függnek, hogy mit kívánunk elérni és pontosan milyen hallgatósághoz szeretnénk eljutni. A létrehozott kampányterveket és üzeneteket a széles közönséghez való kiküldésük előtt ellenőrizni és szükség szerint módosítani kell. Ha a kampányhoz vállalati identitást jelző elemek és stílusnyomtatványok szükségesek, ezeket is kidolgozzuk Önnek.

Szakértő Köztájékoztatási és oktatási csapatunk a kampány során a közösségből érkező kérdések megválaszolására folyamatosan rendelkezésre áll. Együttműködünk és jelentéseket készítünk az illetékes hatóságoknak, mennyiségi és minőségi adatokat szolgáltatva a kampányról.

A kommunikáció általános célkitűzése a nyilvánosság tájékoztatása és oktatása a biztonságos, tiszta járművekre, valamint a jó vezetői magatartásra vonatkozóan - a kampány előrehaladásáról a megrendelőt folyamatosan tájékoztatjuk.