Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A tömegközlekedési járművek vizsgáztatásának külső szakértő általi elvégzése úgy a szabályozó hatóságok, mint a közösség érdekeit is szolgálja.

A tömegközlekedési járművek SGS általi ellenőrzései során begyűjtött adatokkal a hatóságok mérhető és megbízható információkhoz jutnak, valamint meggyőződhetnek arról, hogy minden jármű kényelmes, esztétikailag megfelelő és mindenekelőtt biztonságos. Ez biztosítja, hogy a felhasználók egy biztonságos, kényelmes, a célnak megfelelő járművön utazhassanak. A járművizsgáztatási tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük azokat az alapvető követelményeket, amelyek a szabályozó hatóságok számára fontosak.

Járműellenőrzési programjaink a következő szolgáltatásokat tartalmazzák:

  • Megfelelőségi arányok
  • A járművek, vezetők és tulajdonosok nyomon követhetősége
  • A vezetői és üzemeltetői profilok
  • Ellenőrzés során megfelelési és nem megfelelési arányok
  • Előjegyzési idők
  • A meghibásodás részletes okai
  • Vizsgáztatási előírások
  • Taxiórák pontossága
  • Járművön végzett módosítások
  • Engedélyezés utáni tevékenységek

A fenti kritériumok alapján részletes, egyedileg kidolgozott jelentést készítünk az adott flottára, vagy annak vezetőire vonatkozóan az Ön által meghatározott elvárások szerint. Vizsgálati adatait biztonságosan tároljuk, így bármikor hozzáférhetőek. A kapott adatok együttesen olyan adatbázist hoznak létre, amely alapján az irányelvek meghatározhatók vagy tovább javíthatók. Londonban például, a London Taxi and Private Hire (LTPH), amely többek között a híres fekete taxikat is működteti, az SGS járműellenőrzési menedzsment rendszerét (VIMS) használja a teljes flotta megfelelőségének ellenőrzésére, valamint az összes engedélyezés utáni tevékenységre.

Az SGS autóipari üzletága nagy tapasztalattal rendelkezik a járműellenőrzési programok és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások kidolgozásában és alkalmazásában, kis és nagy flották esetében egyaránt. Sikeres kötelező vizsgáztatási programokat dolgoztunk ki különböző országok számára, négy kontinensen. Minden program ügyfélre szabott és ötvözi az SGS nemzetközi tapasztalatát, helyi piacokra vonatkozó alapos tudását és az egyedi piaci követelményekre, feltételekre vonatkozó ismereteit.

Széles körben ismertté és elismertté váltak járművizsgáztatási hálózatok felülvizsgálatára kiépített alkalmazásaink, így a teljes modernizációs programjaink is (létesítmények, berendezések és személyzet), illetve a kötelező vizsgáztatási programok magánosításában elért eredményeink.