Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Járművei megfelelnek a helyi szabályozásnak? Tudja meg a választ - az SGS műszaki vizsgáztatási szolgáltatásaival

A biztonsági ellenőrzésektől a kibocsátási tesztekig és a kalibrálásig, biztosítjuk a mérési berendezések pontosságát. Az SGS szolgáltatásai biztosítják a tömegközlekedési eszközök és magáncélú felhasználásra szolgáló személygépkocsik megfelelését a helyi előírásoknak és szabályozásoknak. Amennyiben szükséges, szakértői képzést is nyújtunk alkalmazottai számára a teszteljárások pontos elvégzésének biztosítására.

A biztonságosabb járművekkel csökkenthető az előforduló balesetek száma; a károsanyag-kibocsátás csökkentésével pedig csökken a levegőszennyezettség.

A járművek műszaki vizsgáztatása során biztosítjuk a biztonsági, kibocsátási és kényelmi előírásoknak való helyi, országos és nemzetközi hatóságok által kiadott szabályozásoknak való megfelelést. Az SGS egyedülálló tapasztalata hasznosításával végzi el a járművek rendszeres műszaki vizsgáztatását a hatályos szabályozásnak megfelelően. Az SGS műszaki vizsgáztatást modern tesztelő és adatrögzítő berendezésekkel, magasan képzett műszaki szakemberek végzik.

Ezáltal biztosíthatjuk a mérések pontosságát, csökkentve az emberi beavatkozás mértékét és a hibák lehetőségét. Az eljárást mindenkor a megrendelő igényeihez igazítjuk és az SGS hivatalos műszaki vizsgáztatási szakértelme alapján állítjuk össze. Világszintű tapasztalatainkkal és szakértelmünkkel ideális partnerei leszünk a járművek műszaki vizsgáztatásában.

Mint az ellenőrzés, vizsgálatok és tanúsítás terén világvezető vállalat, páratlan pontosságot, kiemelkedően tapasztalt szakembereket és a legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínáljuk szerte a világon.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy részletesebben bemutathassuk jármű műszaki vizsgáztatási szolgáltatásaink teljes palettáját.