Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha különböző nemzetközi piacokon kíván járműipari termékeket értékesíteni, ismernie kell a piacok speciális törvényi előírásait, és meg kell szereznie a szükséges engedélyeket.

Az SGS különböző járműipari homologozációs szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek az alkatrészekre, rendszerekre és járművekre vonatkozó törvényes előírások azonosításában és alkalmazásában.

Segíthetünk a 2007/46/EGK szerinti típusengedélyek megszerzésében, és lebonyolítjuk a jóváhagyási eljárást a különböző európai és nem európai jóváhagyási hatóságoknál. Járműipari homologizációs tanácsadóink a következőket végzik el:

  • Segítenek meghatározni a célpiac műszaki és törvényi előírásait
  • Azonosítani a szükséges engedélyeket
  • Meghatározni a szükséges tesztek számát és hatékonyságát
  • Szaktanácsadást nyújtani a törvényes előírásokban fellelhető esetleges kétértelműségek vagy problémák megoldásában
  • Támogatják a jóváhagyási eljárás során, kitöltve a jóváhagyási tanúsítványok megszerzéséhez szükséges kérelmeket
  • Segítenek a különböző piacokra érvényes gyártói dokumentáció összeállításában

Szakértőink együttműködnek azokkal az iparági szervezetekkel és tanácsokkal, amelyek a szabályozásokat megalkotják és/vagy meghatározzák az új technológiák alkalmazásának feltételeit. Ezáltal páratlan hozzáféréssel rendelkezünk az aktuális trendekre és fejlesztésekre vonatkozó információkhoz, amelyet Önnel is megoszthatunk.

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel, és tudja meg, hogyan segíthetnek járműipari homologizációs szolgáltatásaink a jóváhagyási folyamatok lebonyolításában és a célpiacok feltételeinek teljesítésében.