Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS számos járműipari, károsanyag-kibocsátással kapcsolatos tanácsadó szolgáltatást nyújt, köztük károsanyagok kibocsátását ellenőrző rendszerek vizsgálatát és üzemanyagokkal kapcsolatos tanácsadást.

Így segítünk megfelelni a járműipari, károsanyag-kibocsátásra vonatkozó szabványoknak - köztük az EU vonatkozó szabályozásainak - és maximalizáljuk üzemanyag-hatékonyságát.

Szakértő tanácsadóinknak tapasztalata van számos kibocsátást szabályozó technológiájában, közte katalizátorok és olyan rendszerek, amit a párolgást, üzemanyagot és kipufogógáz-visszavezetést irányítják. Nemzetközi hálózatunknak köszönhetően minden műszaki területen, és szemtől-szembeni találkozók során nyújtunk Önnek független tanácsadást és elemzéseket.

Emellett olyan rendkívül megbízható vizsgálati eredményeket is kínálunk, amik támogatják értékesítési céljait és javítják hírnevét a minőségi mérnöki munka terén. 

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, és tudja meg, hogyan segíthetnek kibocsátással kapcsolatos tanácsadó szolgáltatásaink a vonatkozó nemzetközi szabályozásoknak való megfelelésben.