Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS előremozdítja a fejlett gépjármű-biztonsági kiegészítők tesztelésével.

Manapság a járművek bővelkednek a fejlett biztonsági felszerelésekben, hogy javítsák az úttartást, fékezést, és kanyarodást - még a sávváltást is az autópályán. Ezek a rendszerek az ütközések súlyosságának csökkentéséért vagy kiküszöböléséért szükségesek. Az ABS-től kezdve az ESP-ig, rendkívül tapasztaltak vagyunk a gépjármű vezetőjét segítő és biztonságot nyújtó felszerelések tekintetében. Laboratóriumokat biztosítunk, hogy vizsgáljuk és előrejelezzük a biztonsági felszerelések működőképességét és hatékonyságát, valamint ismeretekkel és képességekkel rendelkezünk, hogy vizsgáljuk és tanúsítsuk ezen rendszereket a nemzetközi szabványoknak és jogszabályoknak megfelelően.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten. Elismertséggel rendelkezünk, mint szakértők az autóipari vizsgálatok területén.
 
Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, menetdinamikát vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.