Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS jármű károsanyag-kibocsátás vizsgálataival és tesztelési szolgáltatásaival biztosíthatja a járművek károsanyag kibocsátására és üzemanyag fogyasztására vonatkozó szabványoknak való megfelelést, beleértve az Európai Unióban érvényes kötelező kibocsátási előírásokat.

A jármű károsanyag-kibocsátási tesztek elvégzésével biztosíthatjuk járművei megfelelését a megfelelő, károsanyag kibocsátási törvényi előírásoknak, mint:

• Szén-dioxid (CO)
• Teljes szénhidrogén (THC)
• Nem metán szénhidrogén (NMHC)
• Nitrogén-oxid és nitrogén-dioxid (nitrogén oxidok, NOx)
• Károsanyag részecskék (PM) és részecske (PN) kibocsátások
• Dízel füst

Emellett tanúsíthatjuk a meghatározott üzemanyag fogyasztást és CO2 (szén-dioxid) kibocsátási értékeket, kérésre pedig segítséget nyújtunk a tartósság teszteléséhez (pl. a romlási tényezők meghatározásához). Kibocsátási teszteket végzünk cseppfolyós földgázzal (LPG) és sűrített földgázzal (CNG) működő járműveken is.

Számos jármű károsanyag-kibocsátási tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk, felajánlva a kibocsátási technológiák terén szerzett szakértelmünket és tapasztalatunkat. Ezek közé tartoznak a katalizátorok és az elpárologtatást, üzemanyagot és kipufogógáz visszakeringetést támogató rendszerek.

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel, és tudja meg, hogyan segíthetnek kibocsátás tesztelési szolgáltatásaink a vonatkozó nemzetközi szabályozásnak való megfelelésben.