Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Szívás, sűrítés, gyújtás, kipufogás - és vizsgálat. Győződjön meg róla róla, hogy motorját mind az előző öt elem hajtja, az SGS segítségével.

A próbapados vizsgálattól kezdve a beszerelésig, az SGS gépjármű-vizsgálómérnökei komoly szakértelemmel rendelkeznek a vizsgálat, ellenőrzés és diagnosztizálás területén. Élenjáró vizsgálati technikáinknak köszönhetően értékes tesztadatokat tudunk biztosítani Önnek, az üzemanyag- és olajmintáktól kezdve a motor élettartamának előrejelzéséig. Akár saját, belső eljárásait követve is dolgozhatunk, és elősegíthetjük, hogy a belsőégésű gépjármű motorjai megfeleljenek a nemzetközi jogszabályoknak és szabványoknak.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten. Elismertséggel rendelkezünk, mint szakértők az autóipari vizsgálatok területén.
 
Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, belsőégésű motorokat vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.