Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Hány összetevőből, termékből és anyagból áll egy gépjármű erőátviteli berendezése? Az SGS-nél mindegyiket vizsgálni és ellenőrizni tudjuk.

A gépjárművek erőátviteli berendezése alkatrészek összetett szerkezete. Az SGS szakértő mérnöki csapattal rendelkezik, akik ellenőrzik, hogy minden lényeges alkatrész a felhasználás céljának megfelelő-e és megfelelően lett tervezve, beépítve kezdve a motortól egészen a fékekig, és beleértve tulajdonképpen mindent, ami köztük van. Saját vizsgálati eljárásait követve dolgozunk Önnel és gondoskodunk róla, hogy erőátviteli berendezése elejétől a végéig megfeleljen a nemzetközi szabványoknak és a biztonságra vonatkozó jogszabályoknak. Továbbá az ellenőrző berendezést is biztosítjuk, ennek köszönhetően a vizsgálatokat sokkal költséghatékonyabban tudjuk elvégezni, mint ahogyan Ön tudná.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten. Elismeréssel rendelkezünk, mint szakértők az autóipari vizsgálatok területén.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, erőátviteli berendezéseket vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.