Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS korrózióvizsgálati szolgáltatásai - köztük sópermet vizsgálat - elősegítik, hogy minden a járművekben használt anyag megfeleljen a nemzetközi szabályozásoknak.

Akkreditált vizsgálólaboratóriumaink és gépjárműipari szakértőink segítenek felmérni az anyagok minőségét és kiküszöbölni (vagy hatását csökkenteni) a korrózióval kapcsolatos problémákat. Ez az eljárás elősegíti az ipari szabványoknak való megfelelést, mint például a Német Szabványügyi Intézet (Deutsches Institut für Normung) által kiadottakat (pl. DIN EN ISO 9227).

Sópermet vizsgálat (DIN EN ISO 9227)

Ez a szabvány sópermet szórását írja le egy vizsgálati kamrában, 35°C vagy 50°C hőmérsékleten. A sópermet vizsgálatok gyakoriak a gépjárműiparban; itt az anyagok, berendezés és alkatrészek fedetlenek, így elvárt, hogy megfeleljenek a DIN EN ISO 9227-nek és a következőknek:

  • IEC 60068-2-11 (Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság): Környezeti tesztelés - 2. rész: Vizsgálatok/ Ka teszt Sópermet
  • DIN EN 60068-2-52 (környezeti vizsgálatok - második rész: Vizsgálatok- Vizsgálat Kb: Sópermet, ciklikus) 
  • DIN 50021 SS
  • DIN 53167
  • Telcordia GR-63

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma, és tudjon meg több részletet arról, hogy korrózióvizsgálataink miként segítik Önt megfelelni a szabályozási követelményeknek.