Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS-nek a belső anyagokon végzett járműipari égési tulajdonsági vizsgálatai segítenek Önnek, hogy megfeleljen az ipari szabályozásoknak – beleértve a Német Szabványügyi Intézet (Deutsches Institut für Normung) által kibocsátott DIN 75200-t is –, hogy javítson a termék- és személyi biztonságon.

Világvezető ellenőrző, vizsgáló és tanúsító társaságként több szakterületen kínálunk működési és módszertani tapasztalatot. Rugalmas akkreditációnk azt jelenti, hogy alkalmazkodunk az új módszerekhez, amint azok bevezetésre kerülnek, miközben továbbra is követjük a kialakított gyakorlatot. Például a széles körben elfogadott FMVSS 302 gyúlékonysági szabvány alapján végzünk vizsgálatokat (a Szövetségi Gépjárműbiztonsági Szabvány fejlesztette ki az Egyesült Államokban).

A beszállítói lánc bármely szereplőjétől vizsgálhatunk mintát – a nyersanyagoktól kezdve egészen a késztermékekig. A forrástól független vizsgálataink segítenek meghatározni a vizsgált anyagok minőségét és biztonságát, és eredményeinket széles körben elfogadják a világ alkatrész- és gépjárműgyártói.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, hogy további információkat kapjon arról, hogy az égési tulajdonsági vizsgálataink hogyan segíthetnek Önnek megfelelni a szabályozási követelményeknek.