Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A kültéri festékek, bevonatok és ragasztók vizsgálata elengedhetetlen. Bízza az SGS-re magát, elősegítjük a célnak való megfelelőséget és a minőséget.

Külső bevonatok esetén, mint például festékek, fémalapú anyagok és lakkok, fontos, hogy a helyes anyagokat és a megfelelő minőséget használja. Vizsgálatok és minőségellenőrzések egész sorát fejlesztettük ki, hogy biztosítsuk, hogy azokat az anyagokat használja, amik megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. A kopás- és dörzsállóság vizsgálatától kezdve a bevonatok különféle időjárási körülmények közti teljesítéséig, az SGS rendelkezik a szükséges tudással, hogy biztosítsa Önnek a megfelelő minőségellenőrzéseket.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, kültéri festékeket, bevonatokat és ragasztókat vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.