Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tudatossági képzések portfóliója bevezető szintű ismereteket, egy-egy témakör áttekintését kínálja.

Tanfolyamaink a szabványok, előírások és gazdálkodási technikák széles palettáját lefedik, és vagy a további tanulmányok kiindulási pontjaként szolgálnak, vagy olyan ismeretekkel ruháznak fel, amelyek birtokában különféle fejlesztéseket lehet megvalósítani vállalatán belül és az auditáláshoz hasonló szakmai készségek elsajátíthatók. Bármely tanfolyamot is választja, felkészült oktatóink globális hálózata által összeállított pontos, részletes ismereteket és gyakorlati tanácsokat adunk át.

Tudatossági tanfolyam kiválasztása

Tudatossági tanfolyamaink mindenki részére ajánlott, aki valamely szabvány vagy eljárás fejlesztésében, bevezetésében és fenntartásában részt vesz. Tanfolyamainkon megszerezheti a felkészüléshez szükséges összes információt, és amikor már tisztában van az alapokkal és az általános követelményekkel, akkor ismereteit továbbfejlesztve a téma szakértőjévé válhat. A tudatossági tanfolyamok elvégzése után rendelkezésére áll színes képzési palettánk.

Miért az SGS?

Számos tanfolyamot kínálunk az iparági képzések, menedzsmentfejlesztés és professzionális auditor előmenetel terén. Az SGS képzési megoldásaival képzési költségvetését maximálisan ki tudja használni; nagy iparági tapasztalattal rendelkező szakoktatónk segítségével bármilyen szervezet képzési igényeinek eleget tudunk tenni. Gyors tanulási technikáink és színes tanulási környezetünk segítségével mind egyéni szinten, mind a teljes munkaerő-állomány szintjén segítünk elérni a kitűzött képzési célokat. Egyéni szükségletei alapján személyre szabjuk programjainkat, és ezzel biztosítjuk, hogy bármelyik tanfolyamot is választja, mindenképpen hasznára válik függetlenségünk, kiválóságunk és innovációs készségünk. Ez alapozta meg piacvezető státuszunkat a hatékonyságjavító, kockázatcsökkentő és piaci versenyelőnyt biztosító szolgáltatások terén.

További tájékoztatásért hívjon minket még ma!

Emberek és vállalkozások fejlesztése az SGS Akadémiával

A professzionális képzések világszínvonalú szolgáltatójaként nemzetközi képzési központokkal rendelkezünk, amelyek az egyéni igényekre szabott legjobb oktatási és fejlesztési megoldásokat biztosítják.

Korábbi együttműködéseink során a világ legnagyobb vállalatainak és kormányzati szervezeteinek nyújtottunk nyilvános, belső és online kurzusokat. Az adott területeken szakértőként dolgozó trénereinkkel képzéseink nem csak az elméletre terjednek ki, hanem értékes gyakorlati tudást is nyújtanak. Mindezek eredményeképpen kiváló minőségű, összefüggő képzéseket és fejlesztést biztosítunk vállalkozásának minden szintjén, a világ bármely sarkában.

Bármely iparágban és bármely szakterületen tevékenykedik, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudja meg hogyan segíthet az SGS Akadémia a további fejlesztésben.