Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS járműipari tanácsadási szolgáltatásai és a járműipari csatlakozórendszer tesztelése segít megfelelni az iparági szabványoknak.

Az ISO/IEC 17025 tanúsítvánnyal rendelkező tesztelési és kalibrálási laboratóriumaink az alkatrészek és járművek megbízhatósági és biztonsági szempontjaira összpontosítanak. Ez azt jelenti, hogy környezeti szimulációt használunk a legkisebb elemek vizsgálatára is, például járműipari bekötési csatlakozóknál is, a vonatkozó előírásoknak való megfelelőség ellenőrzése érdekében.

Tesztjeinket a Nemzetközi Elektrotechnikai Tanács IEC 60512 és IEC 60352 szabványai alapján végezzük. Emellett azonban továbbra is lehetséges a tesztelési eljárások egyedi igények és feltételek szerinti módosítása.

Szakértő tanácsadóink útmutatást és tanácsokat nyújtanak a nem szabványosított speciális tesztekre vonatkozóan. Az iparágra vonatkozó tudásunkkal és szakértelmünkkel a következőket is elvégezzük:

  • Adaptált tesztprogramot állítunk össze a jóváhagyott szabványok alapján, pl. DIN – Deutsches Institut für Normung (Német Szabványügyi Intézet), IEC
  • Kapcsolati technológiákkal végzünk teszteket (súrlódási rozsdásodás, mikrosúrlódás)
  • Pontosan elemezzük a teszthibákat és javasoljuk a lehetséges javításokat
  • Pontos dokumentációt nyújtunk a teszteredményekről, és tanúsítványt állítunk ki
  • Környezeti szimulációt és funkcionális tesztberendezéseket használunk

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel most, és tudja meg, hogyan segíthetnek csatlakozásokra vonatkozó tanácsadási szolgáltatásaink a helyi és nemzetközi előírásoknak való megfelelésben.