Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha Ön a járműgyártók számára 1-es vagy 2-es szintű beszállító a gépjárműiparban, az SGS járműelektronikai szolgáltatásai segítenek Önnek megfelelni a gyártók által felállított/használt szabványoknak.

Autó elektromos biztonsági vizsgálataink gondoskodnak arról, hogy az Ön alkatrészei és termékei megfelelnek ezeknek a szervezeteknek (úgy is ismertek, mint eredeti készülékgyártók vagy OEM-ek). Azonban a folyamat bonyolult lehet: Az OEM járműipari elektronikus és elektromos rendszerek sokoldalúak, így minél több OEM-et szolgál ki, annál inkább válik bonyolulttá a rendszer.

Mi átvezethetjük ebben az útvesztőben, és egy olyan megbízható, pontos és független vizsgáló intézmény előnyeit kínáljuk Önnek, aki többéves ipari tapasztalattal és a szükséges műszaki szakértelemmel rendelkezik.

A működési biztonság a termék és felhasználók biztonságának előfeltétele, így megközelítésünk átfogó, ami a biztonság minden oldalát figyelembe veszi. Ez különösen fontos, ugyanis a járművek rendszerei egyre bonyolultabbak és a veszélyes meghibásodások kockázata növekszik.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel még ma és tudja meg, hogy miként segíthetünk megfelelni az OEM-ek követelményeinek és javítani üzleti vállalkozásán.