Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS teszteli a járműipari csatlakozórendszereket a Nemzetközi Elektrotechnikai Tanács szabványainak, így az IEC 60512 és IEC 60352 előírásainak megfelelően. Ezáltal biztosíthatja a termékek minőségét és a törvényi szabályozásnak való megfelelést.

Az ISO/IEC 17025 tanúsítvánnyal rendelkező járműipari csatlakozórendszerek tesztelésével és kalibrálási laboratóriumainkkal a járművek és alkatrészeik megbízhatósági és biztonsági szempontjaira összpontosítunk. Ez azt jelenti, hogy környezeti szimulációval vizsgáljuk meg a legkisebb elemeket is, például az egyes járműipari elektromos csatlakozókat, és biztosítjuk a vonatkozó szabványoknak való megfelelést.

A tesztelési eljárásokat a megbízó igényei és az adott járműipari csatlakozórendszerek felépítésének megfelelően módosíthatjuk. Segítségünkkel a következőket teheti:

  • Összeállíthat a jóváhagyott szabványok alapján egy személyre szabott tesztprogramot, pl. DIN – Deutsches Institut für Normung (Német Szabványügyi Intézet), IEC
  • Teszteket végezhet csatlakozási technológiával (pl. dörzsöléses rozsdásodás, mikrosúrlódás)
  • Pontosan elemezheti a teszthibákat és azonosíthatja a lehetséges javításokat
  • Pontos dokumentációt készíthet a teszteredményekről és tanúsítványokról
  • Használhatja környezeti szimulációs és funkcionális tesztberendezéseinket

Lépjen kapcsolatba az SGS-szel most és tudja meg, hogy csatlakozó rendszer tesztelési szolgáltatásaink hogyan segíthetnek a minőség, valamint a helyi és nemzetközi szabályozásnak való megfelelőség elérésében.