Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Elektronikai szolgáltatások az SGS-től - gondoskodjon róla, hogy járműve elektromos alkatrészei megfelejelnek a vonatkozó szabályozásoknak, jogszabályoknak és nemzetközi szabványoknak.

Járművei létfontosságú elektronikát tartalmaznak. Így gondoskodnia kell arról, hogy a használt elektromos alkatrészek megfeleljenek a szabályozásoknak, jogszabályoknak és nemzetközi szabványoknak. Szolgáltatások széles körét nyújtjuk Önnek, és vizsgáljuk járműve elektronikája, vezetékei, csatlakozói és a töltőállomások megbízhatóságát, biztonságát és hatékonyságát.

Mint a világ vezető vállalata a vizsgálatok, ellenőrzés, igazolás és tanúsítás terén, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakértői hátteret, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínálunk nemzetközi szinten. Ennek folytán segíteni tudunk Önnek megfelelni minden biztonsági és szabályozási követelménynek - bárhol is működjön a vállalkozása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a további tájékoztatásért, hogy miként tudunk segíteni Önnek gondoskodni arról, hogy járművei elektromos alkatrészei megfeleljenek a vonatkozó szabályozásoknak, jogszabályoknak és nemzetközi szabványoknak.