Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Segítünk Önnek igazolni, hogy szórakoztató-információs rendszerei a felhasználó és gyártó számára egyaránt megnyerőek legyenek - és megfeleljenek a szabványoknak.

Legyen szó akár nemzetközi szabványokról vagy a saját belső eljárásairól - vagy éppen mindkettőről - az SGS-nél rendelkezünk a szükséges szakértelemmel, hogy vizsgáljuk és ellenőrizzük a járművekbe tervezett szórakoztató-információs és multimédia rendszereit. Alkalmazni kell bizonyos szabályozásokat, például arra vonatkozóan, hogy a televízió látható legyen-e a vezetőülésből. Például szabályos-e egy bizonyos területen, hogy a televízió bekapcsolt állapotban legyen miközben az autó a közlekedési lámpánál vár - vagy le kell állítani a motort a TV bekapcsolása előtt? Válaszolunk kérdéseire és segítünk új és vonzó szórakoztató-információs rendszereket fejleszteni, amelyek a járműgyártó és végfelhasználó számára egyaránt izgalmasak lehetnek. Biztosítjuk, hogy szórakoztató-információs rendszerei a követelményeknek megfelelően legyenek tervezve, gyártva és beszerelve.

Mint a világ vezető vállalata a vizsgálatok, ellenőrzés, igazolás és tanúsítás terén, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakértői hátteret, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat kínálunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, szórakoztató-információs és multimédiát vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.