Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A világítás több, mint az előttünk lévő út mutatása. Bízzon meg bennünk, hogy segíthessünk Önnek vizsgálni és ellenőrizni járműve fényszóróit.

A járműipari világítás technológiája sokat fejlődött az elmúlt években. Azontúl, hogy megvilágítják az előttünk lévő utat és jelzik, mikor lassít a jármű, a lámpák stílusos tartozékok is lehetnek - illetve mint borsos árú, választható extraként is kínálják őket. Sok funkció és technológia kerül még mindig bemutatásra, ami kihangsúlyozza a fejlesztés közbeni és utáni tesztelés fontosságát. Az SGS rendelkezik a szükséges szakértelemmel, tapasztalattal és laboratóriumi háttérrel ahhoz, hogy segíthessünk új járműlámpamegoldások vizsgálatában és fejlesztésében - és biztosítsuk arról, hogy megfelel a nemzetközi szabványoknak.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, autólámpákat vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.