Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A világítás többet jelent, mint az előttünk lévő út mutatása. Bízza az SGS-re járműve fényszóróinak vizsgálatát és ellenőrzését.

A járművek lámpáinak technológiája sokat fejlődött az elmúlt években. Azontúl, hogy megvilágítják az előttünk lévő utat és jelzik, mikor lassít a jármű, a lámpák stílusos tartozékok is lehetnek - illetve mint borsos árú, választható extraként is kínálják őket. Sok funkció és technológia kerül még mindig bemutatásra, ami kihangsúlyozza a fejlesztés közbeni és utáni tesztelés fontosságát. Az SGS-nél rendelkezünk a szükséges szakértelemmel, tapasztalattal és laboratóriumi felkészültséggel, hogy segíthessünk új járműlámpáinak tesztelésében és fejlesztésében - és gondoskodhassunk arról, hogy megfeleljen a nemzetközi szabványoknak.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, autólámpáit tesztelő és ellenőrző szolgáltatásainkról.