Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A kényelmi rendszerek fontos szerepet játszanak a járművek értékesítésekor. Bizonyosodjon meg róla, hogy minden optimalizálásra került az SGS-sel.

A végfelhasználók - az emberek, akik megveszik a járműveket a kereskedőktől - számára a leginkább vonzó tényező a kínált kényelmi szint. A légkondicionálástól kezdve a fűtött üléseken át a szabályozható hangulatvilágításig, az SGS rendelkezik a tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy gondoskodjon az Ön rendszereinek kiépítéséről és tervezéséről úgy, hogy azok tartós, megbízható kényelmet nyújtsanak a jármű vezetőjének és utasainak. Emellett szakértelmünk gondoskodik arról, hogy járműve komfortrendszere megfeleljen minden vonatkozó, működéssel és biztonsággal összefüggő nemzetközi szabványnak.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tudjon meg többet az átfogó, kényelmi rendszereket vizsgáló és ellenőrző szolgáltatásainkról.