Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha járműveket, vagy jármű alkatrészeket értékesít különböző nemzetközi piacokon, meg kell szereznie a célpiacokra érvényes megfelelő engedélyeket.

Az SGS homologizációs szolgáltatásai elősegítik a jóváhagyási eljárásokat és biztosítják, hogy termékei minden tekintetben megfeleljenek a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak.

Járműipari homologizációs szolgáltatásaink a következőket nyújtják:

  • Támogatást nyújtanak az alkatrészek, rendszerek és járművek engedélyeinek megszerzéséhez a német StVZO, EC irányelvek, ECE szabályozások és más nemzetközi törvények és járműipari homologizációs szabványoknak megfelelően, Törökországra és Tajvan, Kína vonatkozó speciális szaktudással
  • Akkreditált homologizációs tesztelési szolgáltatások
  • Tanácsadást nyújtunk a célpiacok törvényi előírásainak és szükséges engedélyeinek meghatározásához
  • Támogatást nyújtunk a gyártói dokumentáció összeállításához
  • Tanácsadást nyújtunk tanúsítási és biztonsági, valamint e-mobilitás kérdésekben

Egy ISO/IEC 17025 tanúsítással rendelkező műszaki szolgáltatásként a jóváhagyási folyamatokat a különböző európai és nem európai jóváhagyási hatóságoknál lefolytatjuk. Felmérjük a járműveket, rendszereket és alkatrészeket, és előkészítjük az engedélyekhez szükséges tesztjelentéseket.

Az SGS több mint 200 országos és nemzetközi tesztelési eljárást alkalmaz, beleértve a 2007/46/EK M osztályú járművekre (személyautók, autóbuszok), N (teherautók) és O (pótkocsik) osztályú járművekre, valamint a 2002/24/EC L osztályú járművekre (motorkerékpárokra és 3 vagy
4 kerekű könnyű járművekre) vonatkozó EK keretirányelveket.

Szakértőink ezeket a teszteket az ISO/IEC 17025 tanúsítással rendelkező saját és külső tesztlaboratóriumokban végzik el. A teszteléshez saját laboratóriumát is használhatja, amennyiben az megfelel a vonatkozó követelményeknek.

Lépjen kapcsolatba az SGS-SZel, és tudja meg hogyan segíthetnek a járműipari homologizációs szolgáltatásaink a célpiacokhoz való hozzáférés biztosításában.