Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vezérlőrendszer és szoftver szolgáltatások az SGS-től - gondoskodjon járműve vezérlőrendszerének és szoftverének biztonságáról és megbízhatóságáról.

Járművei számos lényeges vezérlőrendszert és szoftvert tartalmaznak. Ennek eredményeként szükséges gondoskodnia ezen rendszerek biztonságáról és megbízhatóságáról. Átfogó, vezérlőegységekre és szoftverekre vonatkozó szolgáltatásaink segítenek Önnek felmérni és javítani a gépjármű elektronikus vezérlőegység (ECU), a menetdinamika, vezetést támogató rendszerek, aktív biztonság és kényelmi rendszerek működőképességét és biztonságát a legújabb nemzetközi szabványoknak megfelelően.

Mint a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata, páratlan pontosságot, rendkívül tapasztalt szakembereket, és legmodernebb vizsgálati eljárásokat ajánlunk nemzetközi szinten. Így segíteni tudunk Önnek diagnosztizálni a hibákat, tanúsítani a minőséget, elősegíteni a vezető és az utasok biztonságát, valamint segítünk abban is, hogy jobb terméket alakítson ki - bárhol is üzemeljen.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tudjon meg többet arról, hogyan tudjuk elősegíteni járműve vezérlőegységei és szoftvere biztonságát és megbízhatóságát.