Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS hibridhajtású járműakkumulátor-vizsgálati szolgáltatásai - beleértve az ISO 6469 és az UN ECE 100 szerinti elektromos biztonságot - lehetővé teszik, hogy betartsa az akkumulátorbiztonsági szabványokat, a jogszabályi és OEM követelményeket.

A közvetlen HV kontaktvédelem, a szigetelés-ellenállási feszültség ellenállása és az áramhordozó képesség alapvető fontosságú a nagyfeszültségű hajtóakkumulátorok elektromos biztonsága szempontjából.

Az elektromos járművek (e-mobilitás) fejlesztésének és széles körű elfogadásának szerves részét képezi az autóakkumulátorok biztonsági vizsgálata. A következőkben segíthetünk:

  • Működési biztonság felmérése
  • Elektromos és elektromágneses összeférhetőség vizsgálata
  • Teljesítmény és megbízhatóság felmérése

Amellett, hogy hozzásegítjük Önt, hogy megfeleljen e kötelezettségeknek, segítünk biztonságos termékeket gyártani és csökkenteni a kártérítési igénybenyújtások kockázatát.

Mivel a világ legnagyobb hálózatával és kiterjedt műszaki szakértelmével rendelkezünk e szektorban, segíteni tudunk Önnek átjutni a teljes biztonsági életcikluson – bárhol legyen is az Ön székhelye.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, és tudja meg, hogyan segíthetnek akkumulátorvizsgálati szolgáltatásaink a szabályozásnak való megfelelésben.