Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS elektromos járművek akkumulátor-teljesítményére vonatkozó, és élettartam-felbecsülési szolgáltatásai segítenek Önnek bizonyítani terméke minőségét az ügyfelei és vevői számára.

A vevők elvárják, hogy egy hajtóakkumulátor élettartama olyan hosszú legyen, mint magáé az autóé. De az akkumulátor élettartama olyan tényezőkön is múlik, mint a hőmérséklet, a kisütés mértéke (DoD), a nedvességtartalom és a rezgés. A lítiumion akkumulátorokkal történő fejlesztési munka a jobb élettartammal kezdődik.

Az akkumulátor élettartama jelentős anyagi és szerződéses következményekkel járhat vállalata számára. Autóipai szolgáltatásainkkal azonban harmadik fél által vizsgálható, jóváhagyható és tanúsítható akkumulátora.

Elektromos járművekkel kapcsolatos akkumulátor-vizsgálati szolgáltatásaink része:

 • Gyorsított élettartam-vizsgálat
 • Élettartam végének felbecsülése
 • Naptáras élettartam-vizsgálat
 • Életciklus-vizsgálat, feltöltési és lemerülés ciklusok együttes vizsgálata hőmérsékleti és párásodási ciklussal, például:

  • Tartóssági vizsgálat magas és alacsony hőmérsékleten való működés esetén
  • Mesterséges termikus ciklus tartóssági vizsgálat
  • Termikus páratartalom ciklus vizsgálata
  • Tartósság magas hőmérsékleten és páratartalommal

Az OEM-specifikációnak megfelelően a rezgés és sokk egyidejűleg alkalmazható a jelenlegi ciklusokkal és hőmérséklettel. 

Szintén segíthetünk az adatátviteli interfészekkel, mint például CAN-Bus-szal ellátott akkumulátorok karakterizálásában és teljesítmény-vizsgálatában. A próbaállványok képesek restbus-szimuláció elvégzésére és a bus-adatfolyam monitorozására is. Az automatizált vizsgálati folyamatba a jármű körülményeinek szimulációja céljából betehetők olyan előre meghatározott tevékenységek, mint pl. "új áramhatárok beállítása" vagy "hűtési feltételek módosítása". 

Az akkumulátor-biztonsággal foglalkozó szakértőink és létesítményeink globális hálózata révén ideális partner vagyunk termékei piaci felkészítésére - bárhol a világban.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, és tudja meg, akkumulátor-tartóssági és élettartam-szolgáltatásaink miként segíthetik az autóipar és a vevők által támasztott követelmények betartásában.