Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS járműakkumulátorok elektromágneses összeférhetőségére (EMC) irányuló vizsgálati szolgáltatásai biztosítják, hogy autóakkumulátorai megfelelően és hatékonyan működjenek.

Ma az EMC-megfelelőség integrált része az autóbiztonságnak és az akkumulátoroknak. A járműelektronikai rendszerek egyre elterjedtebb használata növeli az elektromos interferencia jelenlétét, és még nagyobb hangsúlyt helyez az EMC-megfelelőségre és a megbízhatóságra. Az elektromos autók szintén hatással vannak az EMC-megfelelőségre, mivel a fő áramellátóhoz külső vezetékkel csatlakoznak, s ezáltal teljesen új módon alkalmazzák az EMC-jelenséget az autókban.

Termékfejlesztésének és szállításának támogatására EMC-megfelelőségi vizsgálatokat végzünk az EU és az ENSZ kötelező EMC-követelményei - 2004/104/EG és UN ECE R10 - szerint. Az EMC védettségi vizsgálata alatt és után ellenőrizzük az akkumulátor karakterizációját és teljesítményét, és akár folyamatosan felügyeljük az akkumulátort. Iparági szakértelmünk továbbá azt jelenti, hogy megértjük: az autógyártók még magasabb védettségi szinteket és további vizsgálatokat kívánhatnak a vezérlőegységek megbízhatósága és funkcionális biztonsága érdekében.

Vizsgálati célból az akkumulátorok biztonsági funkciókkal ellátott akkumulátor-kezelő rendszereket (BMS) is tartalmaznak.

Az akkumulátor-biztonsággal és az EMC-megfelelőségi vizsgálatokkal foglalkozó szakértőink és létesítményeink globális hálózata révén ideális partner vagyunk termékei új elektro-mobilitási EMC-követelményekhez való felkészítéséhez - bárhol a világban.

Forduljon a helyi SGS-irodájához, és tudja meg, hogyan segíthet EMC akkumulátor-vizsgálati szolgáltatásunk az iparági és piaci követelmények betartásában.