Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS akkumulátor-karakterizációval és teljesítőképesség-vizsgálattal kapcsolatos szolgáltatásai, köztük az IEC 62660 és az IEC 619892 szabványok tanúsítják terméke minőségét és hatékonyságát.

Autóipari szereplőknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk a legújabb technológiával - akár 600A amplitúdójú próbaállványokkal és több mint 1000V akkumulátor-feszültséggel.

A cella, a modul és az akkumulátor jellemzésének alapja:

  • Kapacitás amperórában
  • Belső ellenállás
  • Összetett impedancia
  • Dinamikus impulzusválasz

Klímakamrák gondoskodnak az állandó környezeti feltételekről a karakterizálás során, és lehetővé teszik, hogy a szimulációt a teljes autóipari klímatartomány és a bolygó minden éghajlati környezete vonatkozásában elvégezzük.

Az akkumulátor-teljesítményhez kapcsolódó szolgáltatások része az alábbiak megállapítása:

  • Feltöltés állapota (SOC)
  • Egészségi állapot (SOH)
  • Energiahatékonyság

A meghajtó ciklus szimulációját elektromos meghajtású járművek (BEV), hibridhajtású elektromos járművek (HEV), árammal is működő hibrid járművek (PHEV) hajtőműveihez az autógyártók (OEM-ek) specifikációi szerint végezzük el. Igény szerint bőven 1ms alatti áramnövekedési idő is alkalmazható. Az akkumulátor ellenőrzött hűtésére is van lehetőség a meghajtó ciklusok alatt, ezáltal pontosan szimulálhatók az autóban lévő hőmérsékleti viszonyok. Akkumulátortesztjeinket a hibridautók akkumulátorainak hidegindítási vizsgálatai teszik teljessé.

Iparági szakértőink ismerik és értik az autógyártók által megkövetelt legújabb karakterizálási és teljesítmény-vizsgálatokat. Évtizedek óta megbízható műszaki szolgáltatásokat nyújtunk, és kedvelt vizsgáló partnerei vagyunk az autóipari szereplőknek.

Az általunk kínált vizsgálatok megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak és szabványoknak, úgymint SAE, VDA, ISO (pl. ISO 12405) valamint az IEC szabványoknak (pl. IEC 62660, korábban IEC 61982-4).

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, és tudja meg, akkumulátor-vizsgálati szolgáltatásaink miként segíthetik az autóipar által támasztott követelmények betartásában.