Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS autóakkumulátor-tesztelő szolgáltatása – melybe beletartozik a szögbehatolási, a törés-, a túlterhelési, a rövidzárlat-, a magas hőmérsékleten történő és hirtelen hőmérsékelt-változás vizsgálat – lehetővé teszi az Ön számára, hogy megfeleljen az akkumulátorbiztonsági szabványnak és egyéb szabályozási előírásoknak.

Amellett, hogy hozzásegítjük Önt, hogy megfeleljen e kötelezettségeknek, segítünk biztonságos termékeket gyártani és csökkenteni a kártérítési igénybenyújtások kockázatát.

Az elektromos járművek (e-mobilitás) fejlesztésének és széles körű elfogadásának szerves részét képezi az autóakkumulátorok biztonsági vizsgálata. Felmérjük a működési biztonságot, elektromos és elektromágneses összeférhetőségi vizsgálatokat végzünk, továbbá értékeljük a teljesítményt és megbízhatóságot. 

Az ISO/IEC 17025 szerint akkreditált laboratóriumaink segítségével töltési és kisülési tesztet (600 V-ig, 600 A-ig, 240 kW-ig), menetciklus-szimulációt, valamint rongálási és baleseti vizsgálatot is végzünk. Ez utóbbi kategóriában a következő vizsgálatokat végezzük:

  • Töréstesztek
  • Szögbehatolási vizsgálat
  • Túlterhelési vizsgálat
  • Rövidzárlat-vizsgálat

Mivel a világ legnagyobb hálózatával és kiterjedt műszaki szakértelmével rendelkezünk e szektorban, segíteni tudunk Önnek átjutni a teljes biztonsági életcikluson – bárhol legyen is az Ön székhelye. Alapos ismeretekkel rendelkezünk a legújabb technológiákról és programokról (pl. FreedomCAR), továbbá a vonatkozó szabványokról, mint például az ISO 12405, ISO 26262, BATSO (Battery Safety Organization – Akkumulátorbiztonsági Szervezet), UN 38.3, ECE 10 és ECE 100.

Lépjen kapcsolatba az SGS-sel, és tudja meg, hogyan segíthetnek akkumulátorvizsgálati szolgáltatásaink a szabályozásnak való megfelelésben.